Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Sziasztok!
Elöző hétvégénn volt egy randim, össze is jöttünk a sráccal. És elötte minden nap beszéltünk, kameráztunk és telefonáltunk.
Hát ez a héten megváltozott. Alig beszél velem. És bár állítja csak a munka és fáradt. De hát múlt héten is dolgozott. Meg azért ennyire ne legyen már az hogy ha meg van a nő akkor nem kell küzdeni.
Még nem feküdtünk le, azt azért hozzá teszem!
Csak nem értem miért van ez.
Szerinte csak azért mert 2 éve nem volt barátnője és újra meg kell szoknia.
Talán nem is az a kérdés mit kéne tennem, hanem hogy miért van ez?
És érdemes elmondani hogy mi zavar vagy várjak még? Hogy mi fog kisülni ?
Hisz még friss az egész és nem ismerjük egymást.
De addig meg zavar és nem mindig tudom leplezni.
Köszönöm az értelmes válaszokat és a véleményeket előre is.
23/l , oké oké fiatal vagyok :D
az ő részéről is szerintem.
hát ha arról van szó ,hogy nem kapott meg és így nem érdekli a dolog. akkor tovább is lépek.
En fel evig nem fekudtem le a mostani elettarsammal,3 het utan csokolhatott meg. De megis minden talalkozot kieroszakolt es nagyon vart ! Ezek szerint en izgalmasabb vagyok.
Van hobbid? Sportolsz? Megneznek a jelenleteben mas pasik? Orulten dogos domborulataid vannak?
Ha nem tudod fenntartani egy ferfi erdeklodeset hosszan,akkor nem fog rajongassal talalkozni veled rendszeresen. Ezen dolgozz.
;) :*
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!