Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akad ki, hogy nem veszem fel egyből a telefont?

Figyelt kérdés

21/N vagyok, a párom 21/F.

Most munkanélküli vagyok, szeptembertől kezdem az egyetemet. A nagymamám eléggé megbetegedett, így most 0-24-ben mellette vagyok, vigyázok rá, segítek neki amiben lehet, mert nehezen tud felállni is.

A párom kollégista így hétvégente találkozunk.

Napi 5-6x szokott felhívni. Sokszor van, hogy nem tudom rögtön felvenni, mert épp a Nagymamámnak viszem be az ételt, vagy éppen kiszaladok a mosdóba. Mire visszahívom(5-10perc múlva) már nem lehet elérni. Múltkor szóvá tette, hogy miért nem volt nálam a telefon, miért nem veszem fel. Mondtam neki, hogy Nagyinak segítettem, mire kérdezi, hogy miért nem viszem magammal?

SOkszor utána rögtön visszahívom, nem hiszem, hogy az emberek többsége 0-24-ben egyfolytában elérhető.

Teljesen ki van akadva, hogy sose veszem fel ha hív.

Az előbb is felhívott, én meg épp levest csináltam, és mire visszaértem és visszahívtam(pont 10 perc) már nem vette fel, és azóta nem hív.

Nem akarok megint fejmosást.

2017. máj. 10. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dehogy jogos, teljesen normális, hogy nem viszed még a zuhany alá is magaddal a mobilod. Egy szava nem lehet, mindig visszahívod.
2017. máj. 10. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Atyaég, ez már beteges. Figyelj nagyon, mert az ilyen be szokott durvulni, előbb-utóbb már semmit nem csinálhatsz nélküle, nem mehetsz sehova....

Szerintem még most hagyd ott, azzal jársz a legjobban.

2017. máj. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!