Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha úgy érzem, nem biztos hogy ő az igazi (több éves kapcsolat után)?
Van valami konkrét probléma?
Egyébként SZERINTEM teljesen természetes, ha néha meginognak az érzelmeink a másik iránt sok év alatt/után. Elvégre, 7 milliárd emberből nem csak egy passzol hozzánk, és fogsz is még találkozni az életben olyannal, akit vonzónak találsz majd, stb.
De a hűség, és a hosszútávú kapcsolat titka az, hogy te eldöntöd, hogy oké, lehet hogy vannak még hozzám (esetleg jobban) illő férfiak/nők, de én XY-t szeretem, és vele akarom leélni az életem.
Persze ez csak addig működik, míg szereted a másikat, amíg az alapok megvannak. Ha már nem szereted, nem tudsz férfiként/nőként ránézni, akkor ezen még a elhatározás sem segít, akkor csak szenvedés lesz mindkét félnek.
ha már kérdést teszel fel, megerőltetnéd magad annyira, hogy normálisan leírod a problémádat.
nem vagyunk gondolatolvasók, honnan a francból tudjuk ennyi alapján, h. mi a bajod, egyáltalán pasi vagy, vagy nő?
Azért nem írtam semmi konkrétat, mert semmiféle megoldást és magyarázatot a kapcsolatomra nem vártam. (Csak általános választ vártam)
Egyébként a kifejtésem is egyszerű. A kapcsolat alatt születtek ellentétek, és egymással meg nem értések, feszült viták, és problémák. Megismertük egymást annyira, hogy tudjuk, nem vagyunk egyformák és másak az értékeink. Ettől függetlenül a szeretet nem múlt el.
Felmerültek gondoltaim, hogy mi van ha ez nem jó, és folytatható e egy egész életen át. Így felmerült a kérdés hogy mi van ha nem ő az igazi, és feltettem a kérdést, normális-e.
"Azért nem írtam semmi konkrétat, mert semmiféle megoldást és magyarázatot a kapcsolatomra nem vártam. (Csak általános választ vártam)"
Ez esetben ma már csütörtök van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!