Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte úgy, hogy túl korán találta meg a "Nagy Ő"-t?
Huszonéveim elején járok, két éve vagyok együtt azzal az emberrel, akivel le szeretném élni az életem.
Szeretem és mindenben tökéletesen összeillünk, ezért komolyan tervezünk egymással. Tényleg minden igazán szépen megy és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Vele lehetek.
Viszont néha az jut eszembe, hogy előtte egyetlen egy komolytalan kis tinikapcsolatom volt és ha vele tervezek, soha nem lesz "kalandozós" időszakom, mert fiatalklabb koromban rendes gyerek voltam.
Nem bánt annyira a dolog, hogy ezért szakítsak vele, nekem megéri ezt feláldozni érte.
A kérdés az, hogy hogy tüntessem el ezt a gondolatot, hogy sok dologból kimaradtam/maradok?
A nememet direkt nem írom, nem szeretném, hogy az bárkit befolyásoljon
21 vagyok es 6 eve vagyok a barátommal.
Soha nem gondoltam hogy nekem kellene ilyen kalandozos idoszak. Semmibol sem maradtam ki, de el tudom kepzelni hogy milyen lehet es a hideg kiraz tole. Szamomra ez erthetetlen :D pedig nem vagyok prűd meg ilyenek. Ugyan mit bansz? Mibol maradsz ki? Hogy tobb embert kiprobalsz (mellesleg kb Mind ugyanolyan, két laba van egy orra es a fulei koze szorult a feje) akik nem jelentenek semmit? Aztan meg banod hogy a 'semmi' miatt b*sztad ki a nagy Őt az ablakon. :D
19 évesen jöttem össze a párommal, idén már 27 leszek. Előtte egy kapcsolatom volt, neki egy sem előttem.
Szerintem semmiből nem maradtam ki, sőt!
Annyira rossz volt látni amikor a barátaink szakítanak, jönnek mennek a lányok és sokszor depisek.
Mi boldogok vagyok, szóval szerintem csak nyertünk vele!
ha nem bántana, nem tetted volna fel a kérdést.
sokan úgy vannak vele, mint te. ajj de mijen jó emgvan akit akartam, élem az életem.
aha csak eltelik 10 év és hol leszel?
ahogy ítad is nulla kalandozás, azt sem tudod milyen egy egyéjszakás, vagy egy discoban leinni magad, netán hAJNALBAN FÉLRÉSZEGEN A SZAKADÓ ESőben hazabotorkálni tök egyedül..
én nem azt mondom hogy ezek hú de nagy élmények, de szükségesek ahhoz hogy normális, minden apró dolgot értékelő emberré válj.
A túl hamar belevágás mindenbe később az lesz, hogy vagy 30 és rájössz h bár van 2 gyereked, de nem is éltél még igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!