Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok vidám mikor szomorú vagyok? Böveben lent.
Ha barátnőmmel beszélek msn-en a téma picit nyomott azaz nem nagyon vidám mikor el kell mennie, és elmegy.Addíg szerintem oké hogy hiányzik és hát picit furán hangzik de a hasamnál szomorú vagyok vagyis görcsbe rándul a gyomrom és érzem hogy fáj hogy nincs velem.De mindíg az van hogy ha elmegy amint kijelentkezik azonnal mosolyra áll a szám és akaratlanul próbálok gondolkodni valami komoly dolgon.Szóval vidám vagyok mikor szomorú. Normális ez?Vagy csak én vagok hülye? 15/F
Üdv Viktor
"CSak sirni tudnék annyira hiányzik mert már nagyon rég láttam. És mikor elmegy akkor belül sírok kívül röhögök:D"
Ezt hívják zavartságnak. Így reagálod le azt a feszültséget/fájdalmat amit az okoz, hogy elmegy. :)
:D Köszi a szeres hozzászólásokat:D
Jót röhögtem! Van egy pár kérdésem ezen az oldalon ahol szintén írták hogy szokjakjak le a drogról. :D
DE ezt élőben is mondták már egy párán pl: 3 ember is ki régen kokaint szedett, és olyan is aki drog terápiával foglalkozik.Ők azt mondták hogy teljesen ilyen a hatása a kokainnak mint az én természetem. Az egyik drogos (mert drog megelőzési előadásra vitt minket a suli) azt mondta ne szokjak rá semmijen kábítószerre mert nekem már meg van a hatása szer nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!