Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok vidám mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok vidám mikor szomorú vagyok? Böveben lent.

Figyelt kérdés

Ha barátnőmmel beszélek msn-en a téma picit nyomott azaz nem nagyon vidám mikor el kell mennie, és elmegy.Addíg szerintem oké hogy hiányzik és hát picit furán hangzik de a hasamnál szomorú vagyok vagyis görcsbe rándul a gyomrom és érzem hogy fáj hogy nincs velem.De mindíg az van hogy ha elmegy amint kijelentkezik azonnal mosolyra áll a szám és akaratlanul próbálok gondolkodni valami komoly dolgon.Szóval vidám vagyok mikor szomorú. Normális ez?Vagy csak én vagok hülye? 15/F

Üdv Viktor

2010. máj. 15. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is így vagyok.:D belülről nagyon szomorú vagyok, de egész nap röhögök. és nem tudom miért.:DxD
2010. máj. 15. 21:07
 12/16 Fke ***** válasza:
ja, hogy más vagy... ez mindent megmagyaráz
2010. máj. 15. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:

"CSak sirni tudnék annyira hiányzik mert már nagyon rég láttam. És mikor elmegy akkor belül sírok kívül röhögök:D"

Ezt hívják zavartságnak. Így reagálod le azt a feszültséget/fájdalmat amit az okoz, hogy elmegy. :)

2010. máj. 15. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Hol veszed a cuccot?
2010. máj. 16. 10:46
 15/16 A kérdező kommentje:

:D Köszi a szeres hozzászólásokat:D

Jót röhögtem! Van egy pár kérdésem ezen az oldalon ahol szintén írták hogy szokjakjak le a drogról. :D

DE ezt élőben is mondták már egy párán pl: 3 ember is ki régen kokaint szedett, és olyan is aki drog terápiával foglalkozik.Ők azt mondták hogy teljesen ilyen a hatása a kokainnak mint az én természetem. Az egyik drogos (mert drog megelőzési előadásra vitt minket a suli) azt mondta ne szokjak rá semmijen kábítószerre mert nekem már meg van a hatása szer nélkül is.

2010. máj. 16. 11:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezért írtam hogy ha más vagyok attól még nem vagyok hülye, hisz kitűnő tanuló vagyok, és a barátaim 65% minimum főiskolát lerakta szóval nem igazán a korom beli hülye gyerekeket szeretem haverként.
2010. máj. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!