Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csókolóztam egy lánnyal!? 24L...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mucika075 kérdése:

Csókolóztam egy lánnyal!? 24L Bővebben lent!?

Figyelt kérdés

Az egyik házibulinkon nagyon berugtunk és csókolóztam egy barátnőmmel titokban.

Párom rajtakapott minket egyáltalán nem tolerálja az esetet.Azóta megbeszéltük,hogy mi okozhatta a problémát de a kép beleégett a tudatába és folyamatosan ujra előhozza a sérelmeket.Nem vagyok biszex csak egy nagy hülyeségvolt.Azóta revansot szeretne.Felhoztam neki mennyen el kvázni vagy még azt is ha 2L 1F páros de nemtudnám magam tultenni azon hogy látom mással szexel még ha érzelem nélkül is.Inkább mennyen el intézze el és tudom,hogy megtörtént de egyiket sem akarja,mert tudja én abba beleroppanok.De a kép folyamatosan visszajön és valahogy elégtételt szeretne.Milegyen?

2017. máj. 7. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ajánld fel neki, hogy csókolózhat egy férfival!
2017. máj. 7. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
"I kissed a girl and I liked it, the taste of her cherry chopstick..." :)
2017. máj. 7. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

"Csókolóztam egy lánnyal!?"

Egyértelműen, igen.

"Milegyen?"

Az elhangzottak alapján az egyetlen járható út, ha ő egy férfival csókolózik. Így megkapja ő is az elégtételt és mucika sem roppan bele.

2017. máj. 7. 16:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért irtam kérdőjellel mert nem engedte az oldal másogy az kizárt hogy pasival csókolózon ha egy lánnyal csókolózna sem érezném magam annyira rosszul hogy a 6éves kapcsolatunkat felbontsam.de

szerinte ez igylessz mégis egy jo emlékkel szeretné összekötni az esetet hogy feltudja dolgozni.

2017. máj. 7. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem fog elégtételt kapni, mert nem arra vágyik szegény, hanem arra, hogy meg nem történtté tehesse. Nem csodálom, hogy ekkorát csalódott, én azonnal otthagytalak volna a francba. Nem csak azért, mert hánynék a látványtól, de kellene a francnak egy olyan lotyó, aki részegen fűvel-fával smárol.
2017. máj. 7. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ezen nem tudja tultenni magát akkor legjobb ha kezdesz gondolkodni a szakitáson. Ugyis az lesz a vége, csak még ölitek egymást hosszan. De ezt vele kellene megbeszélned.
2017. máj. 7. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

Milegyen?

kezdésnek állj le a vasárnap délutáni kamu kérdések gyártásával.

2017. máj. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!