Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért cseszitek le a pasit ha jogosan védte meg magát? Mi ez a túlzott "béke szeretet"?
Te nem látod át amit a lányok igen. HA odamegy hozzád egy ember az utcán, minden előzetes nélkül istenesen pofánb*sz te meg visszaütsz neki, az jogos azért nem pattognak a nők (általában, kivételek mindig vannak) no de amire te godnolsz, az ilyen kocsmai verekedések tizenévesek között tök máshogy zajlanak. Teljesen primitív félreértéseken, általában. És hullámokban zajlik, ütitek egymást, megnyugszik mindenki aztán egy rosszabb pillantban valaki megint veri a másikat.
A vesztes sajnálata pedig puszta anyai ösztön, hiszen ha te egy karcolással megúsztad a másiknak meg betört az orra nyilván őt pátyolgatom. Én amúgy azt szoktam pátyolgatni aki nromálisabban viselkedett (általában azt aki szét akarta szedni a két kisebbségi komplexuasos részeg verekedő marhát :) )
14:23 vagyok
Én senkit nem pátyolgatok :) Bár, ha a párom kerülne ilyen helyzetbe, akkor őt biztosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!