Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl vagy tényleg van alapja?
Szakíts. Ne az okon gondolkozzál. Hagyd ott a fenébe. Persze, tisztességes, rendes emberek senkinek nem kellenek.
Mint jó magam is :) 29/F.
mert aljas. nem szavahihető. csak ígér nem teljesít.
az ágyban is ilyen?!
amugy mond azt neki, ha legközelebb ígér valamit, hogy oké, de mostmár látni is szeretnéd, mert eddig mindig cska képeken kaptad meg az ajándékot meg netes linkeken.
ott a pont kettes"""
én is ilyen vagyok, és nem kellek, mert "unalmas, szürke"
egy ilyen spúr p/*/csfej meg a legjobb nőket dugja...hát milyen világ ez mi?!
13:36
ne itt próbálj csajozni
Gyökér lol.
Fúú nekem is ilyen volt az exem. Mindent megígért és semmit nem tartott be. Ugyanúgy színházat, kirándulást, wellness hétvégét. Sőt, még odáig is elment, hogy gyűrűket mutogatott nekem, mondván milyen szépen nézne ki ez az ujjamon és alig várja h megkérje a kezem. :D Hozzáteszem, hogy én semelyiket nem kértem. Annak is ugyanúgy örültem ha csak otthon fekszünk és filmet nézünk. Elhiszem milyen irritáló, engem sem az zavart hogy nem kaptam meg ezeket, hanem beígéri, lelkes vagyok meg örülök aztán sehol semmi. :D Én sem hoztam szóba neki, max nagyon ritkán. Akkor jött azzal, hogy nekem semmi sem jó. :D
Nem tudom a te barátod miért csinálja, az enyémnek súlyos gondok voltak az önbizalmával, szeretett nagyokat mondani (vetíteni, túlozni, sokszor hazudozni), hogy menőbbnek tűnjön mások szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!