Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem írt vissza órák óta. Ráírhatok, hogy mi a gond?
2 hete ismerkedek egy pasival. Eddig minden rendben volt, 2 nagyon jó randink volt, minden nap beszélünk chaten. Erre most lassan fél napja nem ír vissza, pedig elérhető sokszor. Várjam meg, míg ír, vagy kérdezzem meg, hogy mi a gond?
21L
Hallgass arra, amit a #7 és #9 válasz írója gépelt.
31F
Ez emberfüggő.
Facebookot nem szeretem, viszont összeismerkedtem egy nővel,
akivel ott szoktunk beszélni. Gépem 0-24h online, mindig
nyitva a böngésző, de ugye hihető, hogy nem vagyok ébren
24/7 :)
Telefon, ahányszor kinyitják, esélyes, hogyha be van ál-
lítva a facebook chat, az be fog jelentkezni. Viber még
félreérthetőbben jelzi ezt. Még akkor is, ha csak az órát
nézi meg, vagy épp hívják.
Millió olyan körülmény van, amikor közelében sincs az
ember a helyzetnek, és téves következtetéseket lehet
levonni.
Szóval várj türelmesen, majd ír, ha akar.
#13-as voltam, miért kell lepontozni, hogy azt mondtam, "Lehet már talált valaki mást". De most őszintén?
Az élet nem egy mézes-mázas valami, hogy mindig happy end a vége.
Legtöbb pasi is úgy ismerkedik mint a nők; nem egyel.
Sőt még sokszor találkozásoknál se csak egyel teszi.
#16 mert csakis olyan választ írhatsz, amilyet a többség hallani szeretne.
De speciel te olyat írtál, ami a kérdezőben is megfordult már kirábban, te pedig mindenféle háttérinformáció nélkül akarod benne erősíteni a gyanut.
Más kérdés, hogy miért minket kérdez, mikor nem ismerjük sem őt, sem a másik felet.
Nekem van, hogy 1-2 napig nem írnak vissza. És még sem parázok.
Nem hagytok egymásnak elég teret.
"minden nap beszélünk chaten" -> Minek? Kapcsolatot tartani, megismerni a másikat élőben, személyesen kell, nem chit-chatelve, pötyörészve.
Ha 5-6 nap után sem ír, na akkor kezdhetsz aggódni. Addig felesleges. De akkor sem aggódnék, hiszen bőven van hal a tengerben.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!