Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex-el meglehet fogni érzelmileg a férfiakat? Vagyis kialakulhat (nem csak szexuális) kötődés a nő iránt?
Igen, kialakulhat. Mostani bnőmmel is úgy indult h otthon kötöttünk ki, szexeltünk 1 jót és nem beszéltünk semmit h ez most mi meg h, csak volt. Másnap fura módon kissé zavarban voltam, pedig ilyen előtte éveken át 1etlen 1éjszakás csaj után sem volt. Általában ha nálam ébredtünk akkor alig vártam h a csaj(ok) felébredjen(ek) aztán túlessek az egész "búcsún". Nos, itt nem ez volt. Fura módon úgy éreztem belőle nem volt elég ez az 1 éjszaka. Ráadásul akkor már jó ideje úgy gondoltam nem fogok újra 1éjszakázni, inkább csak olyannal fekszem le akivel már van vmi. És hát itt fordítva sikerült. Utána már éreztem vmit h megtörtént. Aznap este már nem bírtam magammal, felhívtam h beszéljük meg ezt az egészet, mert nem akarok kétségek között maradni, mondja el ő mit gondol most kettőnkről. Nem igazán tudta hová tenni a helyzetet, csak azt tudta h jól érezte magát velem. Másnap újra felhívtam miután megbeszéltük h gondolkozunk rajta, és végül több óra beszélgetés után úgy döntöttünk mindketten, bár ezelőtt egyikünk sem akart a másiktól semmit h vaszeg rajta vesztenénk ha ez ennyiben maradna. Másnap találkoztunk, és úgy éreztem a lehető legjobban döntöttünk így, azóta pedig együtt vagyunk.
"életművész"
Köszönöm szépen a szép történeteket!! :)
Egyáltalán nem ilyen válaszokra vártam,de nagyon örülök neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!