Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex-el meglehet fogni érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex-el meglehet fogni érzelmileg a férfiakat? Vagyis kialakulhat (nem csak szexuális) kötődés a nő iránt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
igen
2010. máj. 14. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.nekem egy kapcsolatom egyéjszakásként indult és mivel nem mentem el reggel,ezért folytatódott aznap aztán másnap és még vagy egy évig.nagy szerelem volt,pedig az első hetekben csak a szexről szólt.
2010. máj. 14. 23:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Akkor is ha eleinte elzárkózik a komoly kapcsolattól?
2010. máj. 14. 23:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kialakulhat. Mostani bnőmmel is úgy indult h otthon kötöttünk ki, szexeltünk 1 jót és nem beszéltünk semmit h ez most mi meg h, csak volt. Másnap fura módon kissé zavarban voltam, pedig ilyen előtte éveken át 1etlen 1éjszakás csaj után sem volt. Általában ha nálam ébredtünk akkor alig vártam h a csaj(ok) felébredjen(ek) aztán túlessek az egész "búcsún". Nos, itt nem ez volt. Fura módon úgy éreztem belőle nem volt elég ez az 1 éjszaka. Ráadásul akkor már jó ideje úgy gondoltam nem fogok újra 1éjszakázni, inkább csak olyannal fekszem le akivel már van vmi. És hát itt fordítva sikerült. Utána már éreztem vmit h megtörtént. Aznap este már nem bírtam magammal, felhívtam h beszéljük meg ezt az egészet, mert nem akarok kétségek között maradni, mondja el ő mit gondol most kettőnkről. Nem igazán tudta hová tenni a helyzetet, csak azt tudta h jól érezte magát velem. Másnap újra felhívtam miután megbeszéltük h gondolkozunk rajta, és végül több óra beszélgetés után úgy döntöttünk mindketten, bár ezelőtt egyikünk sem akart a másiktól semmit h vaszeg rajta vesztenénk ha ez ennyiben maradna. Másnap találkoztunk, és úgy éreztem a lehető legjobban döntöttünk így, azóta pedig együtt vagyunk.

"életművész"

2010. máj. 15. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Volt ilyen esetem.Már az ágy előtt éreztem,hogy ez vmi más.Elbódúltam a lány természetes illatától,a gyomromban meg végig kellemes gombócot éreztem.Azelőtt utoljára kb 8 évvel éreztem ilyet utoljára.Az első szex nem volt nagy durranás,de valahogy mégis más volt,mint a többi.Ez egy hétfői nap volt,kedden szerdán még találkoztam a hétvégén felszedett csajokkal,de végig a hétfőire gondoltam.Fel is hívtam,és össze is jöttünk.
2010. máj. 15. 00:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a szép történeteket!! :)

Egyáltalán nem ilyen válaszokra vártam,de nagyon örülök neki!!

2010. máj. 15. 01:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom Te lány vagy,ezért nem erre számítottál és azért örülsz neki,mert így alakult.Ne féljél, simán kialakulhat egy tartós kapcsolat.Egy idő után már nem csak a szexről fog szólni.
2010. máj. 15. 05:59
 8/9 anonim ***** válasza:
igen
2010. máj. 15. 12:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok! :) Köszönöm,sokat segítettetek!!
2010. máj. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!