Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy pasinak is csupasznak kell lenni alul?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 18:25
1/22 anonim válasza:
Mi az, hogy kell? Jönnek a zsaruk és többet kapsz, mint Hagyó, amiért nem babaseggsima?
2/22 anonim válasza:
Hát, szerintem ez egyáltalán nem férfias. Mondhat akárki akármit, szerintem férfiatlan. Ne akarjanak már a férfiak is nőnek látszani.
3/22 anonim válasza:
férfinak nem csak a csiráknak! lehet pontozni
4/22 anonim válasza:
Pontozlak is, kapod a pluszt :)
5/22 anonim válasza:
NEM!!!!
Ez csak a modern kor hülye "találmánya". Az hogy a pasi is legyen szőrtelen. Szerintem ez nagyon nem jó. a pasikhoz hozzátartozik a szőrösség sztem!
Persze, ha nagyon "dzsungeles" odalent :D, akkor tegyél ellene vmit, de ne legyen csupasz!
De ez is egyénfüggő, ki mit szeret. :)
18L
6/22 anonim válasza:
És a nőknek csupasznak kell lenni? Szerintem ha te elvárod a párodtól, akkor ő is joggal elvárhatja...
7/22 anonim válasza:
Az utolsó hallucinál. Ki mondta, hogy egyáltalán van párja? :D Istenem...
9/22 anonim válasza:
Igen. Manapság már egy pasinak is csupasznak kell lenni alul.
10/22 anonim válasza:
de nagy ügyet csináltok ebből:S sok néma... bárotokkal kell megbeszélni neki hogyan tetszene... sztem a lányok se szeretik a szőrcsomókat felfele krákogni... de mondom meg kel beszélni nem itt veszekedni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!