Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4 éve nem tudom elfelejteni az exem, pszihológus tud segíteni? Már mindent megpróbáltam, nem tudom kihez forduljak, de szerintem ezzel csak én vagyok így, én vagyok ilyen nem normális. Nincs nap, hogy ne jutna eszembe. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Ő volt életem szerelme,sajnos csúnya véget ért,nem tudtunk jóban elválni.Szeretjük egymást,de nem lehetünk együtt. Ő szeretne visszakapni,én nem megyek vissza hozzá.Van párkapcsolata,nekem is volt több,de egyik mellett sem tudtam elfelejteni. Hogy lehet elfelejteni azt,akit a világon mindennél jobban szerettél? Szerelemmel? Úgy szakítottam,hogy még akkor is szerelmes voltam belé.Mindenről eszembe jut, bárhol vagyok és hiányzik, de leginkább az emlékek. Szeretnék végre élni,nélküle,hogy töröljem a gondolataimból? 26/N2017. ápr. 24. 19:50
11/11 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan szerelmek amelyek mulandòak. Voltam én is halálosan szerelmes, de kiábrándított az illető tetteivel. Minden kapcsolatot megszakítottam vele, nem haragszom rá, de rájöttem h amit halálos szerelemnek gondoltam, el is illant. Talán azért felejtettem el nehezen mert sok fájdalmat okozott. Azt még fel kellett dolgozni. Mi is hiányzottunk egymásnak sokáig, de hát olyat tett amiért én már biztos nem megyek vissza. S ha a büszkeség, az ego, a bosszú felüti a fejét, akkor elmúlt a szerelem. Csak a jò dolgok hiányoztak, de ha maradt volna a szerelem, még most is tűrném a rossz dolgokkal... Minden szerelem más, mindenkibe másért lesz szerelmes az ember.A sok élmény a bűnös, de gyakorlatilag ezeket mással is át lehetne élni. Sokszor gondolkodtam el h kell e ez az állapot nekem, meddig büntetem magam a hiány gondolatával, s ahogy kizártam az életemből(letíltás, telefonszám csere, kerülés) jobban lettem, s hagytam magam újra szerelmesnek lenni, de csak olyanba aki úgy bánik velem, h sose bántana, én vagyok az első mindenben, s együtt teszünk azért h ez ne romoljon meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!