Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy a lány, akivel járok, valójában fiú?
A szüleim már régóta meg szeretnék ismerni, akivel járok. Ők eléggé konzervatívak, és ezért azt hazudtam nekik, hogy egy lánnyal járok.
Már 7 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és a szüleim már nagyon meg szeretnék ismerni a páromat. (Mivel azt hiszik, hogy lány.)
Tudom, hogy "búza" vagyok, de hozzá kell tennem azt is, hogy csak így tudok a társadalom hasznára válni, mivel ha lánnyal járnék, eléggé frusztrált lennék. (Már próbáltam.)
Egy művészeti suliba járok, ott már sokan tudják is, mi a helyzet.
20/F
Ne halogasd a dolgot, mondd el az igazat minél előbb... kapd el a megfelelő alkalmat, üljetek le és mondj el mindent. Durva lesz ez első hallásra a szüleidnek, de hidd el jobb az igazság. Lehetséges,hogy nem is fognak annyira meglepődni... talán sejtették eddig is, és szívük mélyén fel vannak készülve rá?!
Kívánom, hogy jól fogadják majd a szüleid, és, hogy ezentúl őszinte lehess előttük is!
18/L
18/L-nek...
és WORLD PEACE! Köszönöm anyukámnak és...
19/f voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!