Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nem értem a fiúkat :/ Most akkor mit akar?! És én mit csináljak vele?! Már annyira nem érztem ezt az egészet :/
Van egy fiú.. Szilveszterkor ismerkedtünk meg.. De akkor volt csaja. De már akkor is nagyon elvoltunk :) Nekem rögtön nagyon szimpatikusnak tünt, de csak mint haver úgy gondoltam rá, és tudtam, hogy több nem is lesz, hisz nem is gondoltam, hogy fogunk még találkozni :)))
Aztán felvettt msnre .. (nem nagyon járok am fel oda) na ott néha beszéltünk.. elkérte a számom meg minden! Felhívott.. elég sokszor :). de csak mint barát őgy voltunk .. de nekem jó is volt úgy.! Persze tetszett nagyon, meg minden de nem gondoltam, hogy akár több is lehetne köztünk.. Na szóval egyszer felhívott (részegvolt) .. végülis elbeszélgettünk xD .. és mondta, hogy látni szeretne. mondtam, hogy én most sehovánemtudok menni, tehát megbeszéltünk, hogy másnap kimegyünk :) kimentünk, beszélgettünk hülyéskedtünk, de olyan érzésem volt, mintha többet szeretne.. de végül semmi nemlett! 2 hét múlva átjött, és megnéztünk egy filmet.. És egyszer csak megcsókolt.. Akkor éreztem, hogy nem szeretném többet elengedni.. Nagyon jól éreztem magamat vele. Egész annyira jóvolt :) Olyanjó visszagondolni az egészre (ez egy pénteki naponvotl):)) Aztán másnap felhívott, hogy átjönne Vasárnap.. mondtam, hogy persze oké ^^ .. Irt még egy sms-t aznap este, hogy nagyon szeret, és hiányzom neki, meg hogy nagyon jó volt velem :) Mikor nálamvolt akkoris folyton becézgetett meg nagyon rendes volt meg minden tökéletes volt szószerint .. Aztán Vasárnap, írt hogy mégsem tud átjönni, mert tanulnia (?) kell ...
Gondoltam, hogy ez csak egy kifogás...
Kb 4 nap (!) múlva, megkeresett hogy sajnálja hogy nemtudott átjönni, majd bepótoljuk. ennyi volt az egész beszélgetés
Ez kb 3 hetevolt ...
És ma újbol meg kereset, hogy szeretne találkozni..
De mondtam neki, hogy beteg vagyok most nem jó..
Azért mondtam ezt (am. tényleg beteg vagyok) nem tudom, hogy most csak jáccik velem vagy mi?! Bár amiket irt, meg mondott mikor együtt voltunk, nem úgy tünt, hogy csak jáccik :/ Mikor átjött még egy kis ajándékot is hozott... Nagyon kedves volt meg minden jóvolt ...
ÉS most az elöbb mesélte bnöm. hogy jött haza, és a buszon az a pasi, be ül elé. És a bnöm direkt elkezdett rolam beszélgetni, és erre hátranézett a pasi és elkezdett mosolyogni, aztán bnöm ott beszélgetett még, hogy reméli hogy ma kimegyek vele, erre a pasi hátrafordult és mondta hogy, "nem, ma velem lesz :P"
Most ezek után mit gondoljak???:S
Egyébként én nagyon szeretem :/ annyira jó vele, de nem akarok rosszul járni :/
Szerintetek csak jáccik velem, vagy mi?
(fiúk válaszát is szivesen várom)
elnézést, a hibákért!
Utolsó: köszönönöm a gyors választ :)
Első: Ezt 3 mondatba nem lehet :S :DD
sztem is találkozz vele töbször.. keresd te is őt.:)
ha játszana akkor nem keresne meg nem hívna fel meg nem vitt volna ajándékot a talitokra.. :)
Hááát, érdekes szituáció....Párszor nekem is volt már hasonlóhoz "szerencsém". Volt, mikor kiderült, hogy a srác komolyan gondolta, és jól sült el a dolog.. Viszont volt olyan is, hogy az derült ki, hogy csak nem jött össze neki egy másik csajjal, azért próbálkozott nálam újra :S aztán mikor már kezdtem én is beadni a derekam, hopp, a másik csaj megbocsájtott neki, pasi meg mint a kámfor, tűnt el az életemből ^^ Nincs ló, jó a szamár is effekt :S
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy gondold végig jó alaposan. Még egy kicsit húzd az időt, hogy láthasd komolyak-e a szándékai, vagy csak szórakozik.
Sok szerencsét!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!