Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell bánni a kínai lányokkal?
Figyelt kérdés
Pár hete összejöttem egy nagyon szép kínai lánnyal. Nagyon jól megvagyunk, viszont számomra még kicsit furcsa. Teljesen más, mint egy európai lány, más a mentalitása, a viselkedése. Nagyon nehéz volt összejönni vele mert rendkívül zárkózott. 11 éve él Magyarországon. Akinek van ebben tapasztalata, szintén kínai barátnője van vagy járt már kínai csajjal tudna nekem tanácsot adni, hogy kell velük bánni? Nagyon hosszú távra tervezem vele és nem akarom elrontani a kapcsolatot.#párkapcsolat #kínailány
2017. ápr. 22. 12:55
1/4 anonim válasza:
A kérdés azért elég értelmetlen. Úgy beszélsz róla, mintha földönkívüli lenne. Nyilván ő is ember, úgy kell vele bánni mint egy emberrel. Miért? Szerinted minden európai lány egyforma? Nyilván nem. Sőt! Talán a te kínai barátnőd valamelyik európai lányra hasonlít mentalitásában, mivel azért elég színes Európa is, mindenféle felfogású ember van itt is. Ne kezeld már úgy, mintha nem is ember lenne!
2/4 anonim válasza:
Kína lakosságát tekintve legalább fél milliárd (!!!) kínai nő él ma a Földön. Szerinted mindegyikkel ugyanúgy kell bánni? -_-
Nem attól függ, hogy kell valakivel bánni, hogy honnan származik, hanem hogy ő személy szerint milyen bánásmódot szeret. Ezt pedig mi nem fogjuk tudni neked megválaszolni, mivel te ismered őt, nem mi!
Bánj vele ugyanúgy, ahogy bárkivel bánnál, és ha összeilletek, akkor az jó pont lesz neki. Ha meg nem, akkor legalább még időben kiderül.
3/4 anonim válasza:
Nem volt más a kínai lány, mint az európai. Kicsit zárkózottabb volt, mint az átlag, de nekem a magyar lányokból is inkább ez a típus jön be, szóval nem volt meglepetés.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ők is emberek :D viszont a kultúránk, szokásaink eltérők és vannak kifejezetten rájuk jellemző vonások amik egy európai embernek furcsa, viszont nekik meg mi vagyunk furcsák. Akik itt nőttek fel, ők inkább magyar mentalitással rendelkeznek. Viszont ő csak 11 éve él itt és rá inkább a kínai kultúra jellemző és nekem még ez új. Ő is nagyon furcsának tart, valójában a legnagyobb közös érdeklődésünk a videojátékok. Ő is kocka én is kocka vagyok és ha időnk engedi sokat játszunk együtt. De mindezek ellenére nagyon elvagyunk eddig. Viszont szeretnék neki adni olyat, ami neki nagyon tetszik, legyen az bármi. Tudni szeretném azt, hogy mit szeretnek igazán. Az, hogy ugyanazt mint bármelyik lány részben igaz, mert kedvességet, odafigyelést ugyanúgy igényli mint egy európai lány, viszont van bennük valami, amit nem tudok megfejteni. Mondta haverom is, hogy teljesen másképp működnek, gondolkodnak , mint mi.
2017. ápr. 22. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!