Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak (ha jóval többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak (ha jóval többet keres mint én) illik tudnia a tartozásomról?

Figyelt kérdés

Most felvetette, hogy költözzek hozzá. Ezzel nincsen gond. De komoly tartozásom van, mert a bérleti díjamat eddig mindig más fizette ki és hát nem kevéssel lógok. Ha most a páromhoz költözök eme gondom részben megoldódik, mármint az albérletet fel tudom mondani, de a tartozás... kicsit gyanús volna neki, hogy a fizetésem több mint a fele elmegy másra és szinte semmibe se szállok be...

Az eszem azt mondja, hogy szóljak neki, hogy egyben ki legyen fizetve, de valami visszatart...

2017. ápr. 21. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnék össze olyan emberrel, aki ennyire meggondolatlan pénzügyi téren. És ez úgyis kiderül majd, ha nem itt, majd máshol.
2017. ápr. 21. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, te tudod... nekem biztosan sértené az önérzetemet, hogy más fizesse a bérleti díjamat. Mondjuk sokan vannak azok is, akik leszólják azokat, akik 20 éves kor fölött nem laknak külön - lehet, hogy ők is hallgatnak arról, ki fizeti nekik az albérletet? :)
2017. ápr. 21. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, mindenképp mondd el neki, mert ha csak költözés után tudja meg, az sokkal rosszabb. Akkor akár még arra is gondolhat, hogy csak kihasználtad a lehetőséget, a problémád megoldására. Igazából, szerintem már előbb kellett volna beszélned neki erről.
2017. ápr. 21. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem itt lenne vége a kapcsolatnak veled, mert hazudtál egy igencsak lényeges és engem is érintö dologban. Nekem is van tartozásom, de alap hogy a párom kezdettöl fogva tud rola.
2017. ápr. 22. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!