Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtudnátok bocsátani a megcsalást (csók által)?
Én nem hittem abban korábban, hogy aki egyszer megcsal, az többször is megfog.
De sajnos annyi ilyen példát láttam a környezetemben, kivétel nélkül!!! Tényleg így van, aki egyszer megcsal és elnézed neki, az később is megfogja tenni, mert tudja, hogy megteheti , nem lesznek következményei.
Én nem bocsátanék meg neki.Most még csók, legközelebb meg szex?
Amúgy ő vallotta be legalább, vagy mástól kellett megtudnod?Mert ha mástól, akkor ne legyél olyan biztos benne, hogy ez volt az első eset.
Én hagynám menni,ráadnám a kabátot.
Nem akarnék még éveket elpazarolni egy ilyen kapcsolatban! Akkor sem, ha egyébként a többi dolog jó volt a kapcsolatunkban.
Nem tudnék ilyennel együtt lenni, nem akarnék attól félni, hogy mikor teszi meg újra.
Én biztosan nem bocsájtanám meg. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. Ha szeret engem és tényleg szeret, akkor eszébe sem jut más nőkkel csókolózni.
Egyébként meg álljon már meg a menet, egy párkapcsolat 2 (!!) emberről szól nem többről, a monogámia a megszokott és az alap felállás. Amikor pedig 2 ember összejön, akkor vállalják ezt és nem érzik kitulajdonításnak, ha nem csőrözhetnek kedvük szerint jobbra-balra. Akinmeg mással is akar smarolni és hemperegni az ne menjen bele egy kapcsolatba, ennyire egyszerű. Nehogy már az legyen a szar és idiota, aki elvárná hogy a másik ne csalja meg, ha már egyszer vele van egyutt és elvileg őt szereti..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!