Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megtudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtudnátok bocsátani a megcsalást (csók által)?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy megcsalt a barátom egy másik lánnyal csókolózott(nem volt részeg,teljes tudatában volt) szakitottam vele, de most visszasirja magát. Sirva jött hozzám hogy mindent megbánt és életében nem tévedett ilyen nagyot,most rájött mennyire szeret, vissza akar kapni. 3éves kapcsolatról van szó. Ti mit tennétek?
2017. ápr. 19. 13:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Naív aki azt hiszi hogy van olyan aki nem változik minden dolog ami körül vesz egyszer màs ès máshol volt ès lesz
2017. ápr. 19. 15:10
 22/29 anonim ***** válasza:
De az igaz hogy vannak dolgok amik egy életen àt kitartanak
2017. ápr. 19. 15:11
 23/29 anonim ***** válasza:
13%
Megbocsátanám,nálam a csók nem megcsalás.N
2017. ápr. 19. 15:38
 24/29 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek a miért - eket? Tudott rá értelmes választ adni pl azért tette mert már nem szeret téged, vagy unalmas a kapcsolat, előfordulhat, hogy a három év után ellaposodott. Őszintén el kell mondania, hogy miért tette. Mennyi idősek vagytok?
2017. ápr. 19. 16:07
 25/29 anonim ***** válasza:
89%
"People don't change." - Dr. House
2017. ápr. 19. 16:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hittem abban korábban, hogy aki egyszer megcsal, az többször is megfog.

De sajnos annyi ilyen példát láttam a környezetemben, kivétel nélkül!!! Tényleg így van, aki egyszer megcsal és elnézed neki, az később is megfogja tenni, mert tudja, hogy megteheti , nem lesznek következményei.

Én nem bocsátanék meg neki.Most még csók, legközelebb meg szex?

Amúgy ő vallotta be legalább, vagy mástól kellett megtudnod?Mert ha mástól, akkor ne legyél olyan biztos benne, hogy ez volt az első eset.

Én hagynám menni,ráadnám a kabátot.

Nem akarnék még éveket elpazarolni egy ilyen kapcsolatban! Akkor sem, ha egyébként a többi dolog jó volt a kapcsolatunkban.

Nem tudnék ilyennel együtt lenni, nem akarnék attól félni, hogy mikor teszi meg újra.

2017. ápr. 19. 18:18
 27/29 anonim ***** válasza:
Tudok olyat aki nem vàltozik egy nőért sem a megszokás hatalma és ezt annak tükrében mondom hogy ràjött hogy hülyeségeket csinàlt ebbe Inkàbb nem megyek bele annak ellenére nem komolyodott meg !Ezàltal soha nem fogja oda tenni magàt csak részben és nem 100%-an!
2017. ápr. 19. 21:24
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem bocsájtanám meg. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. Ha szeret engem és tényleg szeret, akkor eszébe sem jut más nőkkel csókolózni.

Egyébként meg álljon már meg a menet, egy párkapcsolat 2 (!!) emberről szól nem többről, a monogámia a megszokott és az alap felállás. Amikor pedig 2 ember összejön, akkor vállalják ezt és nem érzik kitulajdonításnak, ha nem csőrözhetnek kedvük szerint jobbra-balra. Akinmeg mással is akar smarolni és hemperegni az ne menjen bele egy kapcsolatba, ennyire egyszerű. Nehogy már az legyen a szar és idiota, aki elvárná hogy a másik ne csalja meg, ha már egyszer vele van egyutt és elvileg őt szereti..!

2017. ápr. 20. 00:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Szia. Én el sem tudom képzelni, hogy akit szeretek, őt megcsaljam. Mégis mivel magyarázta a tettét? Három éves kapcsolatba nem fér bele egy csók sem! Valószínűleg elbizonytalanodott a közös jövotoket illetően, én erősen elgondolkodnek a folytatáson. Nyugodt lennél, ha elmegy otthonról? A következő alkalommal már nem csak csók lesz, ez bizonyos.. Valami nem működik köztetek, ezért keres más lányokkal intimebb kapcsolatot. Nyilván beszéltetek róla, de nekem mondhatna akármit,nem hinném el! Te elhiszed?
2017. ápr. 20. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!