Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánnyal elkezdjük unni egyszer a szexetx férfiak? Akármilyen jól néz ki?
Kicsit zavaró ez a fejedelmi többes(szám.
A te fejeddel nem tudunk gondolkodni, a te igényeidet, hozzáállásodat nem ismerjük. Ezért én csak a magam nevében nyilatkoznék. Én a páromat sohasem untam meg, több évtized után sem! Volt olyan partnerem, akit már az első alkalom után a hátam közepére sem kívántam, csak az járt a fejemben, mikor megy már haza.
Tehát ez valamennyire rajtad is múlik, illetve azon, mennyire találjátok meg az összhangot. Hm, talán szerencsés vagyok, hogy nekem sikerült megtalálnom a számomra ideális partnert a nejem személyében. Hogy te is megtalálod-e azt a nőt, akit még az ezeregyedik éjszakán sem unsz meg, hát azt mi nem tudhatjuk sajnos. Én azt mondanám, az esély megvan rá.
Az a része amit dugsz, az mindnek ugyan úgy néz ki, vagy én lógtam el túl sok bioszt.
30/f
Nem csak ti, ferfiak, tudod ugyanaz a fa$z se valtozik am semmit, ugyanugy izgibb lenne egy ido utan egy masik a noknek is.
Az mar dontes kerdese, hogy valaki ujat nez, vagy fontosnak tartja-e elegge a kapcsolatat.
Én 10 év és 7 hónap után sem unom még a feleségemet. Remélem újabb 10 év és 7 hónap után is így fogok nyilatkozni, de nem vagyok jós, nem tudhatom, hogy mi lesz. Eddig töretlen a lelkesedésünk egymás iránt. :)
Az egymás iránti érzelmek intenzitása fokozható, a kulcs az intimitás fokozásában és a kölcsönösen egymás kedvében járásban van. Ha mindennap megharcoltok azért, hogy fenntartsátok a szerelmet, újra és újra "elcsábítsátok" a párotokat, akkor a szerelem időtartama korlátlan ideig nyújtható. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!