Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg van nálatok ilyen érzelmi-hangulati ingadozás?
Figyelt kérdés
A barátnőm és én majdnem egy éve vagyunk együtt. Ő 18 éves, én 21. Már harmadszor történik meg az eset. Azt mondja, hogy nem biztos az érzéseiben. Azt mondja gondoljuk át a kapcsolatunkat. Aztán másnap már sír hogy hülyeséget mondott, meg szeret. És közben én is így érzem meg úgy látom, hogy tényleg szerelmes belém. Mindig azt mondja, hogy ez a lányoknál így van, hogy alapból kicsit ilyenek, hogy akármilyen stressz (suli, munka, stb) hatására érzelmileg ingatagokká válnak és nem tudják mit is akarnak, erre még rátesz egy lapáttal a menstruáció és ekkor rossz hangulata van, rossz kedve és úgy érzi hogy nem szeret. Tényleg ilyen minden lány, vagy legalább többségük? Veletek is előfordul hogy nem tudjátok mit is éreztek és vanmak ilyen hullámvölgyeitek?2010. máj. 13. 20:51
11/12 anonim válasza:
fiu vagyok. A hangulatváltozás gyakori. melo meg minden féle gond változtat a hangulaton elég gyakran. Mindig egy jó barátnöre vágytam de nem azért hogy kihasználhassam hanem azért hogy legyenek barátaim és valaki rendkivülit tudjak magam melett. De mikor látom hogy más mien jol elvan akkor nekem is egy ojant fordul akocka hogy napokikg nem tud senkisem hozzaszolni a melos téma kivételével. Mindig a hagulatot a szituácio válcsa ki szerintem.
12/12 anonim válasza:
ÉN is ilyen vagyok..
nyugi vannak ilyen lányok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!