Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut szinte minden este eszembe az exem?
Másfél éve dobott az exbarátnőm, mert egesznapos meló után lemondtam egy randit, ami neki fontos lett volna. Azzal a szöveggel szakított, hogy neki "olyan srácra van szüksége, akinek 12 óra munka után is van ereje meg kedve hozzá." Szóval nem volt egy nagyon megértő lány.Pluszban még voltak kisebb nagyobb gondjaink, de ez volt a fő ok.
Hónapokig próbáltam visszaszerezni, bármit megtettem volna , hogy újra velem legyen, de aránylag hamar talált, olyat aki 12 óra munka után is rohan hozzá.
Azóta nekem is van kapcsolatom, minden szempontból jobb a mostani barátnőm nála, de mégis sokszor este amikor egyedül fekszem az ágyban eszembe jut milyen volt még vele lenni,mellette ébredni, hogy milyen volt amikor először megláttam, az eslő randink, ahogy összejöttünk, stb. Mai napig boldog /néha inkább szomorú/ leszek, ha eszembe jut a mosolya, a nevetése, néha érzem az illatát, visszaolvasom a beszélgetésünket, megnézem a közös képeinket. Nagyon szerettem őt, sokáig azt hittem ő az igazi, de mégis kidobott egy apróság miatt. Mindenki azt mondja örüljek, hogy vége lett mert nem szeretett és most van egy csodálatos barátnőm, amit neki köszönhetek.Ez így is van, a barátnőm imádnivaló, nagyon kedves, lehet rá mindig számítani és gyönyörű.Ha velem van eszemben sincs az exemre gondolni, csak ugye nincs mindig velem.
Már nem szeretem a másik lányt, nem szakítanék érte a mostani barátnőmmel, ha vissza akarna jönni hozzám se, de akkor miért nem tudom elfelejteni ennyi idő után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!