Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás kapcsolat?
Nem is tudom hol kezdjem. 9 év a korkülömbség. Én 22 ő 31. Sajnos már több mint fél éve hogy rossz a kapcsolatunk sex téren. Én akarom ő nem. Van hogy 1 hónapig nincs semmi köztünk. Ha rákérdezek hogy miért akkor mindig az a kifogás hogy most a ház miatt (5 hónapja vettünk) vagy túl öreg ehez... vagy valamit kitalál. És ha végre eljön az hogy na mégis akkor is 2-3 perc. De volt olyan hogy elkezdtük de nem lett belöle semmi mert lelankadt sex közbe neki és nem is egyszer. Nem tudom mi tévő legyek
Segítsetek.
Ha csak a kifogások mögé bújik, akkor csinálhatsz te bármit, nem fog működni.
Nem lehet vele őszintén beszélni, ez nem lesz egy hosszú kapcsolat.
Öreg a szexhez? 31 évesen? Ilyenkor az egyik legaktívabbak a férfiak.
De az is lehet, hogy ő aszexuális, tehát nincs igénye a szexre.
Tehát különböztök szexualitás terén.
Vagy leültök és szépen megbeszélitek a problémákat és nem kifogásokat gyárt a párod, vagy pedig szépen elválnak útjaitok.
A szex és intimitás megélése nagyon fontos egy párkapcsolatban, mindenképp kellene eredményes vitát folytatni róla, talán szakembert is be lehet vonni már.
Egy párkapcsolatot nem lehet a kezdeti rózsaszín felhős időszakra alapozni. Mindig kell tenni érte!
3 lehetőséged van:
1 Elhagyod mert valószínűleg nem lesz változás.
2 nem foglalkoztok igazából a dologgal, és éltek boldogtalan kapcsolatban.
3 komolyan ráfekszetek a dologra és elmentek szakemberhez, dolgoztok a problémán amíg meg nem oldódik. Ehez mindketten kelletek.
Csak megemlítem a legtöbb ember a 2 es utat válassza, járja.
Mindenképpen beszélgessetek erről, higgadtan, nyugodtan és a legfontosabb, hogy ŐSZINTÉN. A kommunikáció az egyik legfontosabb egy kapcsolatban, kérdezd meg mi változott meg benne, méiért nem akarja a szexet, mert valami történt. A stressz, az idegeskedés igencsak ki tud hatni a szexre.
Az is lehet előre fél, hogy megint "csődöt mond" és ezért kerüli. Bármi is az ok, együtt meg fogjátok tudni oldani. Sok sikert:)
"beszélgetni nehéz vele, vagy nem vesz komolyan vagy csak röhög..."
mindig is ez volt, vagy csak mostanában. ha mindig is ez volt, kérdezem tőled: hogy akartál te egy hosszútávú kapcsolatot vele, ha az egyik legfontosabb, a beszélgetés, hiányzik köztetek? ha mindig is ilyen volt, már az elején tisztázni kellett volna, hogy vagy megkomolyodik beszélgetéskor, vagy vége és kész.
egyébként zsák a foltját mindig megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!