Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit lepnetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Igen rolam van szo !

Szoval adott egy hazassag, alapjaiban eleg jo, nincs veszekedes, nincs vita, anyagilag rendben van minden, van 3 gyerek, a ferj 9 evvel fiatalabb mint en.

DE NINCS SZEX. A ferj nem igenyli neki eleg parhavonta egy! De volt h fel ev is eltelt h nem volt. Libidoja szinte 0

A no vagyis en, sokkal tobb szexre vagyom minimum heti par alkalom jo lenne, pedig idosebb vagyok! Es nem akarok onkent vallalt colibatusban elni! Sokat kezdemenyeztem de sok elutasitast is kaptam tole, kivizsgaltatni nem akarja magat. Neki megfelel ez a helyzet. Egyszer egy beszelgetes alatt felvetettem h akkor szeretom lesz, nem reagalt ra megvonta a vallat csak.

Ez itt a gond! Megismertem egy nalam 15 evvel fiatalabb ferfit aki vonz, nem akarnek vele parkapcsolatott de o sem!

(ez szerintem ertheto a korkulonbseget nezve)

Jelenleg nem is keres part de megis osszeakadtunk. O mindenkeppen hosszabb tavra keres valakit akivel jol erzi magat es nem csak az agyban hanem azon kivul is.

Napi tobb ora beszelgetes, randiztunk mar parszor hajnalig beszelgettunk es csok is volt. De tovabb nem leptunk neki fontos h tisztan en dontsem el h baratok maradunk vagy lesz e tobb is!

A kerdes az h ha rendben van a kapcsolatod de a szex nincs jelen benne akkor belemennel e egy szeretoi kapcsolatba?

Ha igen a ferj tudtaval vagy a hata mogott?

Vagy inkabb rugnad fel a hazassagod emiatt?

2017. ápr. 16. 11:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit leírtál a házasságodról, a napnál is világosabb, hogy a válás és új társ keresése a megoldás. Hangsúlyozom, az alapján, amit leìrtál. Nyilván nem lehet ide besűríteni az egész házasságodat. A leírás alapján én azt látom, hogy 1.nem egyezik a szexuális étvágyatok. 2. Nem tudod felizgatni a férjedet. 3. A férjedet nem èrdeklik a te szükségleteid, vágyaid. 4. Olyannyira tojik rád a férjed, hogy az sem érdekli, ha megcsalod. 5. Te már másik férfival randizgatsz. Ezek alapján ez a házasság nem jó, változásra nincs remény. Ezért nem látok más megoldást, mint a lezárást. Mindenki menjen a maga ùtján.
2017. ápr. 16. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Ha bele is megy, lesz is szeretőd, előbb utóbb ez a házasság tönkre fog menni....
2017. ápr. 17. 02:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Ertem :-(

Hat ha el akar valni akkor sajnalni fogom

De en biztos nem fogom kezdemenyezni ha nem muszaly

2017. ápr. 17. 06:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Kár pazarolni itt a szót...
2017. ápr. 17. 08:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Esetleg még a vibrátor lehet áthidaló megoldás. Ha Te akarod a szexet, a férjed meg nem, akkor megoldod magadnak. Még az is lehet, hogy a fèrjednek mégis kedve szottyan a mókához, ha látja, hogy Te élvezkedsz.
2017. ápr. 17. 13:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Mas egy vibrator es mas mikor egy ferfi erint...

De az almult 6 evem errol szolt folyamatos probalkozas es folyamatos pofara eses :-(

2017. ápr. 17. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen minek írtad ki a kérdést? Semmilyen megoldás nem jó, semmilyen javaslat nem felel meg. Milyen választ szeretnél olvasni?
2017. ápr. 17. 17:47
 18/19 A kérdező kommentje:

Ketsegbeeses.

Nem akarom megcsalni, de mar megorulok a szexhianytol!

Van tobb segedeszkozom is de az nem olyan

Ha nagyon nincs mas hasznalom :-(

2017. ápr. 17. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Pedig vagy elhagyod, vagy megcsalod, vagy szex nélkül maradsz.
2017. ápr. 17. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!