Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel kérjek el egy elérhetőséget?
Van egy fiú aki tetszik. Elvileg én is tetszem neki, de ő félénk (mondjuk én is) és csak az ismerkedésig jutottunk (sok beszélgetés, flört) Most már visszament vidékre, így nem találkozunk egy jó darabig. De nem tudom őt kiverni a fejemből.
Semmilyen közösségi portálon nincs fent, így ez is kilőve. Egyedüli lehetőség, hogy a testvérével szinte minden nap összefutok, ezért csak rajta keresztül tudnék valamit kitalálni, de túl nyíltan nem akarom, hogy megtudja, hogy tetszik nekem az öccse.
Akkor mi legyen? Milyen indok és hogyan oldjam meg?
Nekem az jutott eszembe, hogy leírom egy papírra az msn címemet, és odaadom a tesójának ha találkozunk, hogy ezt az öccsének küldöm. Esetleg odaírom az aljára, hogy "ha gondolod vegyél fel...)
Nem túl nyomulós dolog, ha egy lány csinál ilyet?
Szerintem a cetli dolog nem oké, mert mi van ha nem adja oda neki, elfelejti, vagy eldobja......
Inkább kérd el a számát, mondjuk azzal az ürüggyel, hogy pl. kérdezni akarsz tőle valamit, vagy ahogyan az előbbi válaszoló mondta, valami könyv miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!