Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy férfi nem szokik le a piáról és nem mükődik egy 10 éves kapcsi, abból sose lesz semmi?
Mikor megismerkedtünk párom már akkor is ivott, de akkor még babusgattam féltettem, kisérgettem haza a kocsmából nehogy baja legyen (elüsse egy autó,vagy elesik és beveri a fejét,stb.)
Aztán később jöttek a veszekedések,h a hétvégéket nem tölti velem,minden héten buli.. Pár ruháját is szétvágtam h ne tudjon menni sehova, de semmi nem hatott. Majd beszéltek a fejemmel h részeg emberrel felesleges veszekedni. Utána jött a lesz-rás,már nem érdekelt hogyha elmegy, inkább minél később jöjjön ,h ne kelljen hajnalban készenlétben lennem miatta. (enni adni, felkelni beengedni,stb.) szóval igy teltek hétvégék hajnalai,éjszakái)
Bár tudom h szeret,soha nem kellett félnem mellette mindig megvédett, menő volt a városban, mindenki szerette. Mindent megvett nekem amit csak akrtam,jószivből. De ezek a dolgok már igy mennek több éve,én pedig már undorodok tőle szexuálisan,szinte már kényszer..
Nem merem neki mondani h nem szeretem,pedig tudja ő is, és részegen ő is mondja h fejezzük be. De aztán józanon meg ugy viselkedik mintha semmi sem történt volna, mint egy kisangyal, segit mindenben,figyelmes..
És ez idegesítő,mert semmibeveszi h előtte meg megalázott.
Meddig müködne igy ez az egész? Ő már nem fog megváltozni? Vagy egy határozotabb személyiség kéne mellé?
ˇ-es vagyok, nem 23 évig, csak 2-3 évig piáltam, de már az is elég volt hozzá, hogy ok nem kellett.
Pontosabban az ok azaz, hogy már annyi idő alatt is üzemanyag jellege van - tehát szenved, ha nem iszik.
A részeg nem lesz másmilyen ember, csak jobban kijön, hogy miféle ember - a tied meg elég gáz is, ráadásul. Hiába vesz meg mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!