Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy nem szeretek a semmiről beszélgetni?
Alapkérdés: élőben mennyire partnered intellektuálisan? Mert ha úgy sem tudtok mélyebb beszélgetéseket összehozni, kedvesség, hűségesség ide vagy oda, nem túl sok jövőt jósolok nektek. Egyszerűen felőrli az embert.
Amúgy az öt szeretetnyelv az megvan? Mert ezek szerint nála az "elismerő szavak" eléggé az élen áll: "hiányzol", "jó volt veled" stb. Nyilván nem ezekről nem lehet hosszas filozófiai fejtegetést csinálni, de egy "jó reggelt", "hogy vagy", "milyen napod volt" már elég jó alap lehet.
Egyébként meg lehet ezt beszélni, de totál rosszul közelíted meg a dolgot. Nyilván minden élő ember megsértődne, ha azt mondanád nekik, amit itt nekünk leírtál. Viszont az, hogy neked sosem ment a small talk, és te a mélyebb beszélgetéseket szereted (vele is!), már mindjárt más, nemde? (:
Esetleg ha írásban nem megy, videochatljetek!
Egyébként én nő létemre vagyok olyan, mint a székely bácsi a viccben. És az sem sokkal jobb.
Az öreg székely házaspár kinn ül a tornácon.
A néni megszólal:
- Jakab, te szeretsz engem?
- Persze.
- Csak azért, mert sosem mondod.
- Egyszer már mondtam, majd ha változás lesz, szólok!
te jó ég? :D ennyien vannak olyan kapcsolatban, ahol ennyiből áll a kommunikáció? vagy élőben más?
mondjuk szerintem ez mind a két félen múlik...
5 éve vagyok együtt a barátommal, de nem bírnám így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!