Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hízott több mint 10 kilót közel 1 év alatt, vonzó alkatúból hasas, punya, formátlan lett. Nem hajlandó róla beszélni és pláne tenni sem ellene. Már nem vonz szexuálisan. Szakítsak?
Egész életében sportos, átlagos, formás alkatú volt, mert kicsi korától kezdve sportolt, mozgott. 1,5 éve vagyunk amúgy együtt.
Abbahagyta a versenysportot amit űzött és azóta többet is eszik és semmilyen mozgással, testedzéssel, sporttal kapcsolatos tevékenységet nem űz. Kb fél éve vettem észre rajta igazán a változásokat. A szexben is lustább, ritkábban van igénye rá, néha volt már elutasító is. Külsőre (nyak alatt, testalkatra) már biztosan nem az, akibe beleszerettem és ezt totálisan a lustaságának, figyelmetlenségének köszönheti bármilyen külső tényező nélkül. Ha finoman felhoznám, akkor tereli a témát. (Azt meg gondolom megértitek hogy nem fogom csak úgy mondani hogy "Meghíztál, mi lett veled?".)
23 és 22 évesek vagyunk. (Nemeket direkt nem írok hogy ki kicsoda, mert nem az a lényeg)
Jo ha nem tetszik a velemenyem akk mondom azt amit hallanal: dobd ki mert egy uj csinost osszeszedni konnyebb
Es nem vagy rossz ember es jogod van erre. Es te tokeletes vagy es leszel mindig.
Remelem ez mar megfelel
jaj emberek megy itt a jaj nem szereted ha kövér duma.
ha megismersz valakit, aki sportos, figyel magára stb, aztán egy év alatt leamortizálódik és lusta lesz, meg kövér (nem betegség miatt) akkor igenis meg kell neki mondani, hogy bocs, de ezt így hogy gondolod?! ha nem akar változtatni, akkor pedig legyen egyedül és kész, főleg ha a másik fél figyel magára ugyanúgy
Szerintem beszélj vele, ha nem változik keress egészségesebb, tudatosabb nőt!
Nem normális ennyit hízni! Az meg pláne hogy semmit se mozog! Ha terhesség alatt szedett volna fel ennyit akkor oké, érthető.
Én pár hónapja ellustultam, felszedtem 5kg-ot, totál megváltozott az alakom, nehezebben mozogtam, stb...
Ahogy észre vettem azóta jobban oda figyelek az étkezésemre, többet is mozgok! És nem azért hogy vékony legyek, hanem hogy egészségesebb, fittebb. Persze az sem hátrány, ha párom szexibbnek talál így. (aki mást mond az hazudik!)
Amúgy elképesztő mennyi és milyen buta emberek kommenteltek ide!!! Le lehet pontozni!!!
Ui.: ha gyereket lesz, akkor őt is hizlalni fogja???
Derossz😅 húúúú de szeretheted.
Igen szakíts vele biztos talál nálad ezerszer jobb embert.
Én párom is versenyszerűen sportolt ő is abba hagyta a munka miatt és felhízott 15 kilot és???? Elsüllyednék szégyenemben ha eszembe jutna elhagyni emiatt.
Üzenj neki egy közös barinővel aki nem mondja hogy te kérted meg "figyi amig a gyerekrk edzenek mi futhatnànk"ma 3n is megkaptam..
Majd futok ha akarok ha kergegnek..keress olyat aki megfelel neked..nem én leszek az..hogy birta A elviselni ezt??amit ő vett azt lefikàztad mert gagyi és ràkontràztàl amit te vettél az jobb..tényleg nem ilyennek ismertelek..neked nem én leszek az embered
# 1
Ha a párod évenként felszedne 10 kilót, még kb. mennyi ideig tudnál hozzá szexuálisan vonzódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!