Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnöm együtt akar velem fürdeni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 14:56
1/13 anonim válasza:
csak te tudhatod! fürödj vele, de azért készülj fel mert ki tudja mit tartogataz éjszaka ;)
3/13 anonim válasza:
Fürödj vele együtt, de készülj fel rá,hogy ott nem csak fürdés lesz :) Egyébként nagyon nagyon jó dolog, nincs mitől félned :)
4/13 anonim válasza:
ajaj,mi lesz még ott;-) tényleg készülj fel,minden jóra,mert ott nem csak fürdés lesz.Jó buli lesz,ne hagyd ki.Nagyon izgalmas ott is szeretni a másikat:D sok sikert hozzá,és csak ügyesen;-) egy 20éves lány
5/13 anonim válasza:
Egyik volt barátnőmmel szex után mindig közösen fürödtünk le, aztán rendszerint még egy menet lett belőle, utána persze megint fürdés :)
6/13 anonim válasza:
Semmi izgalom, nyomás fürdeni! :)
7/13 anonim válasza:
ne fürgyé'le :P jó nem csak vicceltem :D Szerintem fürödj vele tuti nagyon jó! Én is most ezt akarom kipróbálni a barátommal:)
8/13 anonim válasza:
szerintem is fürödj vele mert naon vagi :D, de azért én szólok h mi mikor fürödtünk utána vagy 1 órán keresztül semmit nem tudtunk csinálni úgy ki voltunk ázva és melegedve, meg minden... persze utána hogy összeszedtük magunkat, nem volt rossz :P
9/13 anonim válasza:
első és legfontosabb, ne a csaj kidobótípusú papájának a sarokkádjában, az apuka által a saját céljaira előre behűtött pezsgővel. mer akkor véged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!