Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfuggoseg vagy szerelem?
Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem lasan 8 eve vagyok egyut a paromal 26 eves vagy nagyon sokat vitazunk idegesitjuk egymast nem tudunk mar egyutt elni de valamiert megis egyutt vagyunk..a legnagyobb gond az hogy megcsal van valakije mar lasan egy eve amirol en tudok!!:-) igrn netvetni valo es ep ez a baj hogy tudok rola megsem vagyok kepes elhagyni valamiert megis elhiszem hogy szeret es bemeselek magamnak mindenfelet csakhogy egyutt maradjak vele...nem vagyok boldog sot majdnem mindennap sirok szenvedek mikor napokat kialszik lasan ugyerzem megorulok..3 szor elhagytam es magamtol viszajotem anelkul hogy hivot volna! Nem ertem magam bepanikolok mikor ara gondolok hogy nem leszunk egyutt aztan felidegeskedem mikor tudom hogy ot van a harmadik szemelynel es ojankor haragot erzek de aztan megnyugszom ra kis idore es bemagyarazom hogy megse vele van...pff nem tudom elsem mondani pontosan mit erzek anyagi problemam is van amugy nem nagyon van hova menjek de ha anyira akarnam talan lenne! Hat ez az egyszer igy egyszer ugy gondolkodom pszihologusnal nem tudok elmeni nincs penzem ra nem tudom mit csinaljak erzem megorulok egesz nap a hazban ulok egyedul napokat nem jon haza ja es ot a sex hat lasan kb 8 honapja nem volt semi...segitsetek mit tegyek ?:-(2017. ápr. 6. 00:48
11/12 A kérdező kommentje:
5 evig en dolgoztam most fordult a kocka it nem a munkarol van szo hanem hogy nem tudom elhagyni hiaba probalom...mi valtoztatna azon ha dolgoznek? Lene hazam ahova menjek vagy mirol beszeltek??? Nezetek mar a kerdest ne a fejetekbol pattanjon ki a hujeseg mar bocs
2017. ápr. 6. 16:02
12/12 anonim válasza:
Igen, lenne miből megélned, lenne hol laknod. Nem lennél egy gyökérhez láncolva.
De ha neked ez kell, csináld tovább, légy kapcarongy, ha mazochista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!