Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy huzzam ki egy lányból h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy huzzam ki egy lányból h szerelmes ne belém vagy nem? Válaszolnátok inkáb ti lányok?

Figyelt kérdés

4 lány is gyanús nekem folyton bámulnak engem de nemtudóm mér meg ah rákérdezek valamire piruló arcot küldenek msn en!

12/F

2010. máj. 12. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Menj és autózz még kisfiam :)
2010. máj. 12. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
google mire van te gyökér?
2010. máj. 12. 19:31
 3/12 anonim válasza:
Ha néznek az iskolában az azért van, mert leetted magad, vagy a fogaid között maradt a kaja. Menj és játssz a G.I.Joe-iddal tovább.
2010. máj. 12. 19:32
 4/12 A kérdező kommentje:
hah bazki én othon eszem reggel egy a gogle baromság már manapság senki sem használja és ugyis fogat mosok reggel!Valami értelmes válasz lenne? látszik nagy tömege barom
2010. máj. 12. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:

legkönnyebben úgy derítheted ki ha megkérdezed...

hmm furcsa mi..-.-

Néma gyereknek anyja se érti a szavát.

De szerintem is rá érsz még az ilyen dolgokra..

De kérdezd meg a lányokat.

2010. máj. 12. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:
2010. máj. 12. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
:)) jo ez a video:)) Te! Egy csajtol ilyent sose kerdezz, (egyelore legalabbis) mert ugysem fog igazat mondani. De meg varjal ezzel egyelore,csak figyeld, h micsinalnak a nagyok, s majd mikor rajossz magadtol is, h valaki beléd van-e cuppanva, akkor majd spekulalj.
2010. máj. 12. 19:46
 8/12 A kérdező kommentje:
végre értelmes válasz de a videó is tetszett ja igen és már százszor kérdeztem különben eszt a kérdést se tetem volna fel!!!
2010. máj. 12. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:

hány éves lányok néznek? gondolom veled egy idősek..

egy 12 éves kislány nem szerelmes ! max. tetszel neki az ő gyerekes gondolkodásával.

ennyi :D

2010. máj. 12. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:
am 13 11 évesek...
2010. máj. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!