Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ok nélkül féltékeny férfival?

Figyelt kérdés
Az idegeimre megy..állandóan azt hatogatja,hogy el fognak szeretni tőle,meg majd otthagyom,gyanakszik,sajnáltatja magát. SOHA nem csalnám meg,szeretem,van gerincem,még életemben nem csaltam meg senkit. Tényleg semmi oka rá hogy féltékeny legyen. Ha kiöltözöm egyből megy a "kinek öltöztél ki". Meg sem fordul a fejében,hogy neki..önbizalomhiányra gyanakszom. De folyton dicsérem és bátorítom,akkor miért nincs neki és miért így éli ki ezt?

2017. ápr. 3. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lapát alá! Ez csak rosszabb lesz.
2017. ápr. 4. 00:07
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Így van, minden önbizalom hiányos pasit dobjatok ki a fenébe. A hülye macsó, megcsallak a g e c i b e te büdös k u r v a típusú pasik kelljenek mindenkinek.

Akinek normális érték rendje van...

Pont az ilyen nők miatt nincs önbizalma a sok szerencsétlen embernek, mert így viselkedtek mindenkivel.

Utána meg csak lestek, hogy miért nem maradtatok toppon.

Undorítónak tartom egy nő részéről, ha pasizik, vagy a barátai fontosabbak neki, csak mert megteheti alapon. Érdekes, vannak ismerőseim 30 felett, vannak barátaik, de még se lógnak már egymás nyakán, ritkán találkoznak, de akkor se a nő megy oda hozzájuk, fiúkkal meg max face csevegnek el időnként, de személyesen semmi tali nincs.

És természetesen mi vagyunk a görények, akik kevés önbizalommal rendelkezünk...

Még is a sok megcsalás, egymás bántása, egymás leamortizálása; konkrétan engem igazol, hogy egyáltalán nem normális az, amit a mai nők gondolnak, avagy tesznek.

Hány és hány nő marad pl gyerek nélkül is, mert általuk megismert jaj de cuki, menő pasijuk le lép a faszba, mert semmi felelősséget nem akarnak vállalni a saját gyerekükért, vagy más egyéb dolgokért.

Nem baj, hogy ha egyedül döglöm meg, mert megtanultam, hogy az élet nem a gyengéknek kedvez;

de ha egyszer lesz is barátnőm, én soha nem fogom eltűrni, hogy az más pasikkal, vagy nőkkel lógjon... nem fogom eltiltani tőlük, mert nem tehetem meg; facebookon, vagy nagyon max 1x találkozzon velük és letojom, de az max nőkre igaz.

2017. ápr. 4. 03:04
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó! Te nem vagy normális! Kíváncsi lennék, hogy milyen nő maradna meg melletted?!
2017. ápr. 4. 07:07
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én nem voltam és nem is leszek társasági ember! Ha a barátnőm másokkal akarna, akkor mehetne örökre.

Mert nem fogok azért munkahelyen szopni, hogy utána még arra is jöjjek haza, hogy egyedül kell lennem.

Akkor is inkább ne is legyen barátnőm ilyen alapon.

Nekem sose voltak barátaim, őszintén nem is igénylem és igen is kimutatnám a nem tetszésemet, ha mások fontosabbak a barátnőmnek.

Gyerek kapcsolatba lehet, hogy elmegy, hogy ide oda lógjon, de számomra már itt ahol vagyok, nem.

Mindenki kiélte magát fiatalon, ne az legyen már, hogy ő más pasikkal akar találkozgatni, akkor lehet húzni hozzájuk!

2017. ápr. 4. 08:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves 53%os válaszoló. Kérlek ne itt éld ki a frusztrációdat,mert semmi köze a kérdésemhez,és senki nem is kíváncsi rá.

Hol írtam egy szóval is hogy társasági ember vagyok,vagy találkozgatok másokkal,vagy bulizni járok? Szeretnélek felvilágosítani: nem kedvelem az embereket túlságosan,zárkózott is vagyok,utálom a tömeget,ha ki akarok kapcsolódni akkor magamban olvasok.

A szóban forgó férfival is munkahelyen ismerkedtünk meg. Nem egy füstös diszkóban vagy egymás mellett részegen fetrengve az árokban. Ha ilyen típus lennék,amit leírsz nem csodálkoznék,hogy féltékeny. Ki ne lenne az?

Egymás telefonját használjuk,én mint mondtam,otthon szoktam levezetni a feszültséget,szoktunk kirándulni,filmezni,kanapén ejtőzni,egyedül amúgy sem megyek sehova,mert egyszerűen unalmas ha nem jön velem.

2017. ápr. 4. 09:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem az önbizalomhiánnyal van a gond,tudod? Hanem a vele jövő kisebbségi komplexussal,amit a másikon tölt ki.
2017. ápr. 4. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!