Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy pefeküdjön velem a srác?
Van egy srác,akivel alakulgattak a dolgok aztán családi gondjai adódtak,alig van emiatt ideje+ egyetem + cégnél gyakornok. Azt mondta ,most nincs ideje párkapcsolatra,egyelőre legyünk barátok.Tényleg nincs is senki más. Nagyon jóban maradtunk, úgy alakult,hogy most 2 hétig felújít a főbérlőm és felajánlotta,hogy lakjak nála addig.
Pontosan két hét múlva el is utazik egy hónapra külfödlre.
Szeretném,ha lefeküdnénk. Nem tudom,hogyan történhetne meg,mivel külön ágyban is alszunk,meg hát ő nem kezdeményezi ezt az egészet.
Van valami tippetek? Nagyon szeretném,ha megtörténne,még mielőtt elmegy.
20L
Tévedsz. Egy igazi férfi a könnyű prédát is szereti.
Volt már hasonlóról szó. Hogy mi lenne,ha csak szex.
Arraazt mondta,hogy én annál többet érek neki. Mert akkor nem tudnánk barátok sem lenni és így később sem tudna kialakulni komoly kapcsolat.
De én csak most szeretném 1x ,mielőtt elmegy:(
Kloroformos zsebkendő, és hajrá.
Komolyan: tehát te tönkre akarod vágni a barátságotokat egy éjszakáért, ráadásul úgy, hogy ő nem is akarja? Könyörgöm, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!