Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet párkapcsolat csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet párkapcsolat csók nélkül a rohadó fogak miatt?

Figyelt kérdés
Internetről találkoztam egy csodás emberrel. Olyan személyisége van hogy nem akarom elvesziteni úgy érzem megszerettem, állandóan rá gondolok. Viszont nincs gusztusom megcsókolni annyira csúnyák a fogai. Nem tudom mit tudok csinálni. Fogorvosrol hallani sem akar mert nagyon fél betegesen a dokitól illetve pénze sincsen
2017. ápr. 1. 12:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Olvasom itt a kommenteloket és hat kicsit tudatlan egyik masik. Az en paromnak pl nagyon rosszak a fogai eszmeletlenul, de emellett nagyon igenyes magara. Etkezesek utan ő pl mindig fogat mos. Szoval ezt a kalcium meg fogselyem meg egyebek, felejtsuk el... a paromnak pl azert rosszak a fogai mert az anyja drinkelt terhesseg alatt, es ez miatt nem csak a fogai rosszak de a bore is nagyon erzekeny. A fogait meg szeretne csinaltatni de tobb mint 300 000 lenne szoval erosen gyujtunk ra. De ez mellett akkora szive van hogy az eletbe le nem cserelnem.
2017. ápr. 1. 14:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó. Nem ugyan az a két dolog. A te párod változtatni akar,ha megvan a pénz,gyűjtötök. A kérdésben szereplő faszit viszont szerintem hat lóval sem lehetne elhúzni az orvoshoz,mert fél tőle és még csóró is,nem tesz erre félre.
2017. ápr. 1. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:

11-essel maximálisan egyetértek,engem is tudom sokszor azért nem szeretnek a nők,mert milyen a fogam,de genetika sajnos ilyen,nem nőttek ki rendesen a csontfogaim,és bizony a tejfogak meg nehezen bírják a gyűrődést...

Csak egybe csinálnák meg nekem az egészet,ami fél év kb., plusz amire gyűjtök most már sok éve,lassan meglesz a 2 millió forint rá...

Csak az a baj,hogy fogak nélkül meg nem mehetek dolgozni,meg tanulni sem,főleg az elsők miatt amik látszanak is,azokat pedig nehéz így megcsináltatni.

Ezért kellene egyszerre.

2017. ápr. 1. 15:47
 14/24 anonim ***** válasza:
Kedves 12 es! A lenyeg nem feltetlen az volt hogy nem akarja megcsinaltatni hanem hogy rosszak a fogak.A lepontozast hàlàsan köszönöm.
2017. ápr. 1. 16:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem én voltam,nem pontozok soha senkit sehova.

Lehet valakinek simán rossz a foga genetika miatt de küzd hogy ne maradjon örökre olyan (mellesleg,az én páromnak is rosszak,senki nem tudja miért mert a családban mindenkinek jó,de jár fogorvoshoz),és lehet egy büdösszájú elhanyagolt csöves is akit nem is érdekel milyenek,mert jóvanazúgy. És inkább ráfogja hogy fél meg nincs pénze. Kicsit más a dolog fekvése az egyik és a másik esetben.

2017. ápr. 1. 16:37
 16/24 anonim ***** válasza:

A csókolózás az egy dolog, de ha ilyen rossz a helyzet, akkor enni is hogy fog? Vagy azt gondolja, hogy kihúzza már így élete végéig?

Én is betegesen féltem a vértől, amíg a lányom ki nem nyúlt az üvegablakon, akkor azért tudtam, mit kell tennem - ez olyan férfias tulajdonság. Ez nincs benne?

2017. ápr. 1. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Milliókat is el lehet költeni rá, de azért:

[link]

2017. ápr. 1. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
11es fel sem fogta,amit kérdezett a kérdező. Itt nem arról volt szó,hogy aki meg akarja csináltatni a fogait,de nem telik rá,hanem arról aki meg sem akarja csináltatni... Vili?
2017. ápr. 1. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolso!

Vastagon van a kerdes " Működhet párkapcsolat csók nélkül a rohadó fogak miatt?" 11 es voltam

2017. ápr. 1. 19:43
 20/24 anonim ***** válasza:
És megválaszoltuk. Nem,nem működhet,mert egy rendes kapcsolatnak része a csók és az intimitás.Undorral ez nem megy. Kivéve,ha a csaj is annyira igénytelen,hogy ez nem zavarja. Ennyi a summája a dolognak.
2017. ápr. 1. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!