Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet párkapcsolat csók nélkül a rohadó fogak miatt?
11-essel maximálisan egyetértek,engem is tudom sokszor azért nem szeretnek a nők,mert milyen a fogam,de genetika sajnos ilyen,nem nőttek ki rendesen a csontfogaim,és bizony a tejfogak meg nehezen bírják a gyűrődést...
Csak egybe csinálnák meg nekem az egészet,ami fél év kb., plusz amire gyűjtök most már sok éve,lassan meglesz a 2 millió forint rá...
Csak az a baj,hogy fogak nélkül meg nem mehetek dolgozni,meg tanulni sem,főleg az elsők miatt amik látszanak is,azokat pedig nehéz így megcsináltatni.
Ezért kellene egyszerre.
Nem én voltam,nem pontozok soha senkit sehova.
Lehet valakinek simán rossz a foga genetika miatt de küzd hogy ne maradjon örökre olyan (mellesleg,az én páromnak is rosszak,senki nem tudja miért mert a családban mindenkinek jó,de jár fogorvoshoz),és lehet egy büdösszájú elhanyagolt csöves is akit nem is érdekel milyenek,mert jóvanazúgy. És inkább ráfogja hogy fél meg nincs pénze. Kicsit más a dolog fekvése az egyik és a másik esetben.
A csókolózás az egy dolog, de ha ilyen rossz a helyzet, akkor enni is hogy fog? Vagy azt gondolja, hogy kihúzza már így élete végéig?
Én is betegesen féltem a vértől, amíg a lányom ki nem nyúlt az üvegablakon, akkor azért tudtam, mit kell tennem - ez olyan férfias tulajdonság. Ez nincs benne?
Kedves utolso!
Vastagon van a kerdes " Működhet párkapcsolat csók nélkül a rohadó fogak miatt?" 11 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!