Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom csalni a barátom. Mi van velem?
1 éven keresztül iszonyatosan szerelmesnek éreztem magam belé. A szerelem összes "jele" jelen volt. Sőt néha csak úgy elmentem a munkahelye felé, hogy hátha látom egy pillanatra meg ilyesmi... Közeli barátok voltunk, novemberben még közelebb kerültünk egymáshoz és összejöttünk. Az elején olyan tökéletes volt, izgalmas, szenvedélyes, de most már csak simán azt érzem, hogy szeretem, jó vele és ha nem lenne az velem hiányozna,talán azok az erős érzelmek is visszajönnének. Mindig ez van, ha valakire felfigyelek és kialakul köztünk valami, elveszíti a varázsát, de ha elérhetetlen, akkor évekig szenvedek. Van egy fiúbarátom , aki odáig van értem és mostanában vágyom rá, nem akarok járni vele, hanem csak egy kalandra. Mi ez? Mi a baj velem? Nem akarok ilyen lenni, undorítónak érzem magam, sose csalnék meg senkit, de nem tudom mik ezek az érzések. Vagy szimplán ilyen vagyok és ne is álmodjak tartós kapcsolatról?
25/L
Tudatosan át kell neveld magad. Nem "mindig ez van", ezt te irányíthatod. Érzelmeid rajtad, gondolataidon múlnak.
Kezdj tudatos lenni.
Hát így tényleg nem lesz tartós kapcsolatod, ha csak a kezdeti heves lángolást tudod élvezni.
Idővel ez átalakul. Nem elmúlik a szerelem, hanem változik, fejlődik. De te ezt a változást úgy éled meg, hogy kihűltek az érzelmek, és kell valaki más, valami új, hogy megint az a rózsaszín ködös állapotot átéld, amit az ismerkedés alatt.
Kb. olyan, mintha szülsz egy gyereket, és amíg pici baba, addig imádod. De mikor elkezd nőni, és már nem kisbaba, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Ezért lemondasz róla, és szülsz egy másik kisbabát. Hát egy tartós kapcsolat is ilyen: változik, fejlődik, átalakul. De ettől nem lesz se rosszabb, meg nem hűlt ki, csak "megérik". Ennek részei a szürke hétköznapok, a csendes időszakok, az összetartozás érzése, biztonságban vagy, stb.
Tanuld meg élvezni ezt is!
Különben örökké kergetheted a rózsaszín ködöt, amihez mindig friss kapcsolat és új pasi kell. Ráadásul idővel egyre rövidebb ideig fogod érezni a kezdeti fellángolást is, a végén havonta fogsz partnert cserélni.
"Nem úgy megy, hogy gondol egyet és akkor onnantól már tudja élvezni a "kihűltebb" kapcsolatot is. "
Márpedig de pont így működik. Érzelmileg fel kell nőni egy komoly kapcsolathoz. A kérdező érzelmileg éretlen egy komoly kapcsolatra, pedig már 25 éves. Érdekes a mai világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!