Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett-e már olyat a párod amivel te nagyon nem értettél egyet?
Gondolok ilyenre hogy elmondod neki a véleményed és ő meghallgatja, de nem úgy cselekszik..
Konkrét példát is irhattok
Ha csak véleményt mondtál, miért úgy kéne cselekednie? Ha ez tényleg megtörtént, akkor kitalálom: csaj vagy, aki elvárja a gondolatolvasás képességét a pasijától. :D
Részemről: nem bírom, ha undorító, trágár vicceket mesél a barátom a lányoknak (nekem se!).
24N
Általában olyankor van ez, ha valakinek a társaságától óva intem őt, de sokszor nem hallgat rám és megbízik az illetőben, aztán persze megbánja.
Az a helyzet, hogy nem tudom szinte soha megmagyarázni, hogy mi a gond pontosan ezekkel az emberekkel, sima megérzéseim vannak. A párom meg alapvetően a kézzelfogható válaszokra nyitott. Majd rájön egyszer, hogy megéri rám hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!