Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem borzasztóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem borzasztóan önző a párom?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok, ő pedig 28. Én még suliba járok, ő már dolgozik. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy ő, a barátom a szomszédban lakik. Ezért elvileg nem nehéz találkoznunk.

4 hónapja vagyunk együtt. 2 hónapig minden ment rendesen. Írogattunk minden nap, beszélgettünk személyesen többnyire hétvégén. 2 hónapja feküdtünk le először. Konkrétan onnantól kezdve jött az elő, hogy már nem elég neki, ha hétvégén találkozunk (hétvége=péntek estétől vasárnap estig nekem akármikor jó volt).

Nem is azzal van a baj, hogy akar hét közben is találkozni. A gond az, hogy ő fél 10-kor ér haza. Én meg 5-kor kelek. Ha én 10-kor még randira megyek, akkor tuti, hogy éjfél előtt nem érek haza. Neki könnyű, mert 9-re jár dolgozni. De én így alig tudok pihenni. Ha neki jó lenne a délután, akkor nem lenne gond. Nem arról van szó, hogy 9-kor én lefekszem. De akkor még készülődni, stb... Volt, hogy felhívtam és mondtam neki, hogy nem megyek át. Teljesen kiborult, aztán meg azzal magyarázta, hogy sajnálja, de nem bírja ki, hogy egész héten nem lát.

Azt is mondtam neki, hogy néha nem lehetne azt, hogy mondjuk felhív és beszélgetünk. Erre kiröhögött. Nem vagyok lelkizős, de azért mégis!

Mielőtt írnátok, nem az első barátom, tehát nem az van, hogy kötöm magam hozzá, mert azt sem tudom milyen más férfivel. Érdekes, mert ennek ellenére azt érzem, hogy szeret. Mivel vegyem rá, hogy értsen meg engem is?

2017. márc. 28. 00:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Tipikus példája annak, hogy mi baj lehet ha egy egész generációs rés van egy kapcsolatban.

Ez 10 év múlva sem fog változni, mert akkor neki más programja is lesz.

Amúgy meg csak lefekvés előtt szexelni akar, és nem érdekli hogy neked emiatt kevesebb alvás jut.

2017. márc. 28. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát tény, hogy meg kéne értenie, hogy vannak kötelezettségeid, meg nem ugyanazzal a bioritmussal rendelkeztek.

Bevallom én is tudok néha olyan lenni, mint a pasid, de egyértelműen neked van igazad, hogy vannak határok, amiket be kell tartani a te testi/lelki feltöltődésed érdekében is (elegendőt aludj) és hogy ne legyenek gondok az iskolával.

Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor nincs mit tenni. Próbáld meg vele kultúráltan megbeszélni és nyomatékositsd, hogy amúgy amikor passzol az időbeosztása mindkettőtöknek, te nagyon szivesen(!) töltesz vele időt. Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. (ezt néha nekem is még tudatositanom kell :) )

2017. márc. 28. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindkettőtöket meg lehet érteni. Őt azért, mert ha egymás szomszédságában laktok,akkor egy párkapcsolatban heti egy találkozó elég kevéske lehet. Persze ez egyéni, valakinek bőven elég, de ő az a fajta, akinek nem. A szexről nem is beszélve... valószínűleg többre lenne igénye.

De az is érthető, hogy ha te 5-kor kelsz, akkor szeretnél időben lefeküdni.

Meg kell próbálni kompromisszumot keresni.

Pl. szerintem sem kell egy randira olyan nagy extra készülés, ha már kapcsolatban vagytok. Oké, nem kell igénytelennek lenni, de nem kell kiöltözni és full sminket nyomni. Gyakorlatilag a szomszédba kb. pizsiben is átmehetnél...

Másrészt nem muszáj olyan sok időt együtt tölteni, ha már csak egy órára összefuttok, az is több, mint a semmi.

Harmadrészt meg miért nem aludtok hétköznap is együtt? Én tök úgy vagyok vele, hogy még ha nem is töltjük hasznosan és aktívan az időt a párommal, már az is tök jó és megnyugtató, ha együtt fekszünk, alszunk és ébredünk.

(Megjegyzem, ha egyszer ott aludna nálad és kénytelen lenne felkelni 5-kor, mint te, lehet máshogy állna a dologhoz:DDD)

2017. márc. 28. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ez jutott eszembe, aludjon ő ott, akkor az összebújás is megvan meg a beszélgetés, neked kevésbé zavar be az esti rutinodba, és ha felkel veled hajnalban, akkor majd jobban átérzi a problémát. :)
2017. márc. 29. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!