Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak a párommal?
6éve vagyunk együtt, én 23 éves vagyok ő meg 24.
Van egy 18 hós kislányunk, aki tervezett baba volt.
Egyre rosszabb a kapcsolatunk,havonta talán 1x szexelünk mert fáj a feje vagy épp álmos vagy sokat evett.
Majdnem külön mentünk mert a haverok kerültek előtérbe.
Azt is mondtam neki, hogy nem bánom, hogy ha hetente 1-2x bemegy a barátjához mert neki is kell lazítani de ennek az lett a vége, hogy minden este kimaradt és velünk nem törödőtt, szórta a pénzt.
Túl léptünk rajta, erre úgy látszik kezdődik elölröl.
Tegnap tartottuk anyukám és sógórnöm kislányának a szülinapját sógornőméknél.
Arra nem volt képes,hogy eljöjjön pedig a keresztlánya nagyon várta,de nem jött.
Ma nem jött haza időben, és hivtam h merre van ,a haverjánál volt.
Nagyon rosszul esett ,mert a családi rendezvényen meg nem.óhajtott részt venni. :(
Mit kezdjek vele?? Sose érti mi a bajom.
Ez a furcsa, hogy nincsenek rosszban.
Nagyon szeretik egymást a nővérével, sőt ők amúgy nagyon össze tartó család.
Kb 1 éve vannak ilyen jellegü próblémák,azóta mióta új baráti társasága van.
Eltaszitja magától a családját :/
24 éves korban havonta 1 szex?
Hmmm, érdekes!
Vagy nem minden este a haverjaival van, vagy annyira un téged, hogy inkább maszturbál.
Vastagon tojik mindenre, rád, a rokonokra és legyünk nagyon őszinték, a gyerekre is, mert ha nem így lenne, akkor nem lenne tőle állandóan távol.
Beszélj vele, ezt azért mondom, mert ez kulturált menete a dolgoknak, de nagy jövőt nem jósolok nektek.
A vágyat szövegeléssel nem lehet feltámasztani és ebben a korban az nagyon fontos egy jó kapcsolatban.
Sajnállak, de annyira fiatal vagy még, hogy kár nyomorognod egy ilyen kapcsolatban!
Koszonom a válaszokat ,igazából én is tudom, hogy ez igy nem hosszu távú.
Elég ciki,de azt se tudom h kell nélküle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!