Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki egy pasinak megvigasztalni egy síró lányt?
Figyelt kérdés
A párom sajnos gyakran megbánt, perzse sírással folytatódik a dolog. Kérdeztem, hogy ilyenkor miért nem ölel megvagy vigasztal meg? Szerinte ez ciki? Miért?2008. okt. 12. 22:34
1/13 anonim válasza:
A kérdésedre csak annyit tudok mondani, hogy az én párom is ilyen....Nem tudom miért ilyenek a férfiak, nem tudom mit gondolnak, hogy miért nem ölelnek át, pedig tényleg nagyon jólesne...:(
2/13 anonim válasza:
nekem nem ciki. inkább a csajok szoktak ilyenkor bezárkózni, és fél óráig kell kérdezgetni, hogy mi a baj. csak mondják nagy bőszen, hogy "semmi", és amikor az ember már úgy dönt, hogy felhagy az egésszel, akkor kezdik mondani. csak előtte gondoskodnak róla, hogy én is jól fel legyek húzva.
3/13 anonim válasza:
Te egy nagyon rendes pasi lehetsz...veled szívesen megismerkednék! ;)
4/13 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán.A nők akkor a legvonzóbbak,amikor gyengék.Olyan jól esik ilyenkor megmutatni,hogy én vagyok az erős férfi,aki vigyáz rá,megóvja őt.És jó,amikor újra mosolyogni látom,akkor érzem,hogy jót tettem azzal,akit szeretek.
5/13 anonim válasza:
persze, én is szeretek a fehérlovas szőke herceg lenni, azért csinálom; csak néha jó lenne, ha kevesebb ideggel járna :D
harmadik válaszoló: bár nem csajozni járok ide, de nem vagyok semmi jó elrontója... ha gondolod irjál mailt :D
6/13 anonim válasza:
Az a gond, hogy nincs ott, hogy privát mail írása...:(
7/13 anonim válasza:
Ez nálunk úgy szokott lenni, ha összeveszünk vmi hülyeségen és elkezdek sírni, akkor ki van akadva, hogy állandóan sírok és hogy ezt mennyire utálja. Persze én meg utána már direkt csinálom:-) de ha tényleg valami más bajom van, akkor ő mindig odajön, megölel és vígasztal. Olyankor mindig mond valami hülyeséget amin elröhögöm magam és imádja amikor könnyes, kisírt szemmel vigyorgok:-)
8/13 anonim válasza:
már ott kell lennie. amúgy meg irtam már én :D
a kérdezőtől meg bocs, hogy szétoffoljuk. :D
9/13 anonim válasza:
Jah... megkérdezed tőlük, hogy mi a baj... mondják semmi. Jó, csak nem hazudsz nekem, én hiszek neked, akkor semmi...
10/13 anonim válasza:
nem ciki. az en parom, ha nagyritkan eltorik nalam a mécses, szegeny teljesen bepanikol, és kerdi miabaj, miabaj. vannak olyan emberek, akik szeretnek mindent a maga helyén tudni, meg ilyesmi, na most, hova rakjon szegény egy síró nőt? :D teljesen elvesznek, és kétségbeesnek, és FOGALMUK SINCS mit reagáljanak.
EZ NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS, ez csak egy pasifajta :D sokféle pasi van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!