Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Tegyük fel van egy szuper és sikeres karrieretek, azt csináljátok amiről mindig is álmodoztatok. Ilyen esetben zavarna ha a párotok nem lenne ilyen sikeres?
A kérdés azért született mert ismerkedem egy lánnyal akinek tényleg irigylésre méltó szakmája van, nem írom le konkrétan mivel foglalkozik de rengeteget utazik külföldre élvezi és szereti amit csinál és elég jól is keres vele. Anyagilag én sem állok rosszul egyáltalán főleg itthoni viszonylatban de ő szerintem jobban keres mint én. De a munkája mindenképpen "egzotikusabb" és jobb hogy így mondjam az enyém nem ilyen izgalmas és változatos.
Ő tényleg csodás lány és szerintem ő is szeret engem. Kezd eléggé komolyodni a dolog és sokat filózok mostanában, hogy vajon neki ez problémát jelent-e hogy ő sikeresebb mint én. Nem mutatja ki ha mégis így van és ha rákérdeznék sem vallaná be még ha igaz akkor sem :) Ezért érdekel mások véleménye, vajon Ő mit gondolhat vagy Ti mit gondolnátok a helyében.
Engem nem zavar. Jelen esetben, már az iskolai végzettségünkben is óriási különbség van. Ő szereti a szakmáját és én is.
Általában a férfiak szoktam egy idő után megbolondulni, ha nem ők keresnek többet, meg ugye vannak olyan nők akiknél ez az elvárás. Nálam nem. Amíg nem hisztizik azon, hogy többet keresek, amíg ettől nem lesz frusztrált, addig nem érdekel.
Lassan 3 éve élünk így :) Szóval ne parázz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!