Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a párotok azt mondja születésnapra, névnapra, akármire, hogy nem kell neki ajándék, akkor nem is adtok neki?
Figyelt kérdés
Mindig megkérdezi, hogy mit kérek xy napra. Nyilván azt mondom, hogy semmit. Aztán nem is kapok semmit. Én sosem kérdezem meg, aztán megkapja, amit szeretett volna régóta megvenni. Benne semmi rossz érzés nincs emiatt.2017. márc. 26. 17:51
11/14 kendrazoltan válasza:
#9-nek
Természetes, hogy egy kapcsolatban a figyelem mindkét fél részéről megvan, viszont nem tudom, miért mondod ezt nekem, hiszen sosem állítottam, hogy csak egyik fél kellene figyeljen a másikra...amit beidéztél egy korábbi hozzászólásból, nem igazán értem a miértjét, nem én írtam és azt sem gondolom, hogy bármely része rám vonatkozna...
12/14 anonim válasza:
Hat nem tudom,nyisd ki a szad és mond meg mit szeretnél. Mi olyan fene bonyolult ebbe?
En ha azt mondom a pasimnak nem kell semmi,az ugy is van.
Nàlunk mondjuk nem szokàs az ajandékozgatàs.
N25
13/14 anonim válasza:
Mondjuk vennék magunknak 1-1 mozijegyet,vagy befizetném egy thai masszázsra-pasiban is van,aki erre vevő-,vagy elvinném bowlingozni.Valami hasonlóban ondolkodnék.
14/14 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor a fő kérdésnek nincs köze a kifejtéshez! :D Téged nem az érdekel, hogy mások hogy élik az életüket, hanem jöttél szidni a szerinted bunkó pasidat. Máskor ha akarsz valamit ne kertelj. Mi ez a "nyilván azt mondom semmit"? Micsoda beteg kapcsolati dráma ez? Semmi helyett mondd, hogy apróságot, vagy hogy nem kell túlzásba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!