Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fétiseitek vannak amit a párotok nem tolerál vagy nem akar megcsinálni de ti szeretnétek vagy kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 12:47
1/9 anonim válasza:
Jelenleg nincs "párom", de ha lesz tuti lesz pár amit nem fog megtenni így sosem lesz felhőtlen a szexuális életünk. És még csak nem is extrém dolgokról van szó, mint sokaknál, szóval NEM láb, korbácsolás, szar, cigaretta, vér vagy bármi ilyesmi.
2/9 anonim válasza:
Amíg volt párom, szerettem volna egy felcsatolhatóssal megdugni. Állítólag jó, és sokkal nagyobbat tud élvezni vele egy férfi. Mire el mertem volna mondani neki, szakítottunk. :(
N
3/9 anonim válasza:
Fétisem nincs, de útálom a fürdőruhát és csak olyan strandra vagyok hajlandó járni, ahol tényleg szabadon élvezhetem a természetet. Az exemel sok kompromisszum kellett, majd egyre jobban az ő igényei felé tolódtak el a dolgok, minden tekintetben (pl. anyagilag is), viszont a mostani párom szerencsére már partner ebben és rájött, hogy valóban sokkal jobb meztelenül fürdeni, napozni, stb.
4/9 anonim válasza:
Az a gond, hogy sokan el sem merik mondani a párjuknak, pedig lehet, hogy neki is tetszene. Kétségtelenül a nők kevésbé bevállalósak, de sokuknak vannak titkos vágyaik, amik nagyon bejönnek a férfiaknak.
Én mondjuk benne lennék mindenben, nem hinném hogy ki tudna találni olyat a párom, amit nem tennék meg (kivéve, hogy vegyek meg valamit, vagy hogy lefeküdjek egy másik férfival), csak sajnos nem lehet belőle se nagyon kihúzni, hogy mire izgulna be nagyon.
5/9 anonim válasza:
Csak a 3as szex mégegy férfival az amit nem vállalna be. Megértem, nem fogok belehalni.
7/9 anonim válasza:
Nincs párom, de a lábfétis nagyon érdekel (F).
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdés némi képzavarra utal. Az én olvasatomban ugyanis fétis az, amit az aktuális partner nem tart helyénvalónak. Egyébként nincs ilyenem.
9/9 anonim válasza:
Inkább nem írom le, mert amint látom, aki bátran leírja, azt úgyis csak lepontozzák. (Pedig a válaszok nagyon is hasznosak, csak nem a nők szájízének valók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!