Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a legfontosabb egy kapcsolatban?
Tegyétek sorrendbe a következőket, elsőnek ami a legfontosabb, a végére ami a legkevésbé számít. Kort is írjatok!
1. arc (kinézet)
2. test
3. személyiség
4. pénz
5. szex (milyen az ágyban)
6. pénisz méret
A kérdésben az van, hogy kapcsolatban!
Na szóval, ha már vele vagyok, akkor arc, test, személyiség már nyert ügy.
Pénz akkor számít, ha már tervezget az ember. Szex az fontos, de nem szakítótényező, ha nem 100-as. Pénisz méret? Hát nem tudom. Kicsivel is lehet ugyanolyan jó.
A legfontosabbat kihagytad! Mert nekem egyetlen dolog számít egy már meglévő kapcsolatban, mégpedig az, hogy SZERESSEN! És valahogy a nagytöbbségnek ez nem megy.
20L
1. Személyiség
2.Arc
3.Test
4.Szex
5.Pénz
6. Pénisz méret
Lehet jóképü,szexi teste,megfelelő a személyisége,sok pénze,jo az ágyban,és hatalmas a pénisze HA HÜTLEN!!!
DE HA MÉGIS ILYEN AKKOR UGYIS MEGCSAL...DE SZERINTEM UGY SINCSEN ILYEN...NA DE MINDEGY.
lényeg:a hüség a fegfontosabb az én számomra,ez az1ső helyen van nállam.A pénisz méret és a pénz az utolsó helyen.és fontos,hogy megbízható,humoros,figyelmes,türelmes legyen.
(bár ilyen sincsen szerintem,HISZ SENKI SEM TÖKÉLETES!)
21L
1.személyiség
2.arc
3.test
4.pénz
5.szex
6.pénisz méret
Hát nehéz döntés, de lássuk:
1. Szex
2. Személyiség
3. Arc
4. Test
5. Pénisz méret
6. Pénz
Az 5. és a 6. közt nem bírtam nagyon dönteni, mindkettő olyan utolsó helyre való inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!