Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír elpakolni maga után? Miért nekem kell mindig?
a barátom 23 én 18 éves vagyok.
Együtt lakunk és az lenne a problémám,hogy sose tesz maga után rendet és én egész nap pakolok,hiába szolok rá,hogy tegye el.Az ágyat sose teszi el,a ruháit ledobálja,a törölközöt is,a szemetet az ágyon,szönyegen,asztalon hadja,a mosatlant nem viszi a konyhába...és még sorolhatnám
mit tegyek,??
Ha nem 23 éves lenne a barátod, azt hinném, hogy rólam írtad a kérdést :D
Ami nálam bevált a páromnak: dicséret, ha csinálok valamit a leb@szás helyett.
hát elég gáz lehet egy ilyen pasival lakni együtt, az én barátom unalmában is takarítgat, mindenben segít önként és imád főzni... szóval tökéletes ellentéte.
amúgy szerintem ha nem akarsz takarítónőként élni a párod mellett, le kell ülnöd megbeszélni vele a dolgokat, hogy egy kapcsolatban mind a két félnek részt kell vennie az otthoni munkákban. Hogyha nem érti meg, akkor sajnos csak a szakítás marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!