Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha a pasid vasalja a haját?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 17:07
12/32 anonim válasza:
nem. sőt,van olyan akinek anélkül tök hülyén áll a haja :D
13/32 anonim válasza:
Ha előnyösebben néz ki tőle, nem. Ha búzának/emonak, akkor igen.
14/32 anonim válasza:
17:44---> nem vagyok "emopárti" mindenkinek saját dolga hogy milyen stílusa van, de tudod vannak olyanok akik kb nem is foglalkoznak magukkal, főleg a hajukkal, csak van és kész, ami nem gond ha jól áll, de ha nem akkor... most miért lenne baj ha kivasalja? ha neki így tetszik és így érzi jól magát a bőrében akkor vasalja és ez nem feltétlen jelenti azt hogy a körmét is festeni fogja -.-" az már tényleg gáz lenne
15/32 anonim válasza:
Először is nem a pasim, hanem a barátom. Másodszor: vasalja a haját és egyáltalán nem zavar, sőt ha nálam van én vasalom ki neki. Egyáltalán nem néz ki búzának tőle és hajvasalás nélkül előnytelen.
16/32 anonim válasza:
Én megölném, ha ilyen jutna az eszébe... Komolyan.
Tehát: Igen, engem zavarna.
17/32 anonim válasza:
Engem nagyon nem zavar sőt mivel én is vasalom igy meg végkép nem. Sőt sztem ma már a rövidhajú srácokat nem is anynira "keresik" mint a hosszabb hajúakat/persze nem azt mondom hogy nekem a vállig érő hajú srácok az eseteim..de legyen egy megfelelő,normális kinézetű,igényes és ápolt haja akkor./
18/32 anonim válasza:
Én őszintén szólva a vasalt hajú fiúkat nézem meg először. Nagyon nagyon tetszik. Ebből kiderül, hogy ad,- és
foglalkozik magával :) Ez magánvélemény.
15/L
19/32 anonim válasza:
ez relatív, attól, hogy vasalja a haját, nem feltétlen igényes .. és attól hogy nem vasalja, még lehet igényes. Nem mindenki búza, aki vasalja, van aki így is férfias marad, nem kell rögtön azemo g.ci kategóriára gondolni..
20/32 anonim válasza:
Én az összes vasalthajú pasit kicsit b*zisnak tartom és egyáltalán nem jön be... de mondjuk a hosszú haj sem. Nekem a férfias pasik jönnek be és a hosszú (pláne vasalt hajú fiúkat) eleve melegnek tartom...
Néha ugyanis nehéz eldönteni, hogy b*zis fiú, vagy csak egy csúnya lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!