Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A gyűlöletet és a szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A gyűlöletet és a szerelmet sokszor csak egy hajszál választja el" - ezzel egyetértetek?

Figyelt kérdés

Párszor már előfordult velem, hogy egyszerre éreztem azt hogy szeretem, akarom, de utálom is a páromat, és elakarom felejteni. Ez általában akkor szokott lenni, ha összeveszünk, vagy megharagszom rá. Aztán mindig elmúlik, és tudom hogy nagyon-nagyon szeretem és csak ő kell.

Tegnap bukkantam rá erre az "idézetre" és igaznak is találtam, meg nem is.

Szerintem ugyanis akit tiszta szívből szeret az ember, azt utálni nem tudja, csak akkor, ha már nem szereti.

Ti hogy vagytok ezzel?

2017. márc. 21. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha valaki megcsalta a parjat, es az nem bocsat meg neki, akkor az nem is szerette igazan, hanem eldobja. Mert az aki tiszta szivbol szeret, nem engedi el semmikepp.
2017. márc. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!