Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan beteg emberek akik soha nem dolgozták fel a szakítást és néha elmennek olyan helyekre, ahol együtt voltak a lánnyal, vagy vannak olyanok, akik akár ház közelébe is elmennek, vagy csak a településre, ahol lakik?
Figyelt kérdés
Itt most olyanra gondolok, hogy senki nincsen zaklatva, tehát az adott illető konkrétan mit sem tud, mit sem sejt. És nem is akarják zavarni, vagy a közelébe menni az illetőnek, mert tudják, hogy valahol lehet bűncselekmény lenne.2017. márc. 20. 17:53
11/12 anonim válasza:
Nem bántásból,de te itt az utolsó 3 kommentedben kivel beszélgetsz vagy kit győzködsz?
Sztem menj el pszichológushoz ha ennyire nem tudtad feldolgozni
12/12 A kérdező kommentje:
Megy a fene, soha nem fogom feldolgozni... mai napig hiányzik. És hiába látok más lányokat, nem izgatnak.
Nem is érdekelnek.
Fáj, hogy ennyire mihaszna, senki voltam az életében.
Hogy nem jelentettem neki semmit.
Boldogtalan vagyok és nem fogok másokat is lehúzni a szintemre. Ezért sem keresek senkit.
2017. márc. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!