Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lebeszélni öcsémet erről a csajról?
Először is nem vagyok féltékeny nem akarok rosszat senkinek, de nagyon nem örülök az új csajnak akit a testvérem talált. Mi elég jóba vagyunk de nyilván egymás barátnői tabu téma volt mindig, beszéltünk ki csajokat meg minden de ha valamelyikünknek komoly kapcsolata volt akkor az már teljesen más volt. Ő amúgy is hajlamos teljesen belehabarodni nőcskékbe és elfelejtkezni minden másról, és most is ez van. A csaj akit talált nekem nem ismeretlen, az biztos hogy rohadt szép de kábé ennyi. Én ismertem régebbről csak felületesen de volt két haverom is akik elvileg cuccolták egy időbe de elvileg még jó sok palinak megvolt. Elég buta lány, öcsém meg tényleg nagyon okos srác és amúgy jól is néz ki amolyan szépfiú és nem is értem ezt, az előző barátnője tök normális okos kiscsaj volt aki már egyetemre járt. Ez a csaj meg még csak most érettségizik szóval fiatal is hozzá. Még tudnék mesélni amúgy egy-két dolgot amit tudok vagy hallottam a csajról de nem akarom, hogy itt valaki felismerje esetleg, legyen elég annyi hogy nem sok jót hallottam róla :D
A hétvégén bemutatta a családnak is jól viselkedett be akart vágódni gondolom velem is aranyos volt szóval kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy itt a háttérbe terveket szövök de én tényleg csak jót akarok, ismerem a testvérem és nem akarom, hogy kikészüljön ha mondjuk a csaj megcsalja vagy ki akarja használni vagy ilyesmi mert vele meg lehet ezt csinálni. Persze "lehet" hogy nagy őszinte szerelem van köztük de én nem vagyok ilyen optimista, volt már egy két nőm szóval ismerem a dörgést és tudom, hogy szokott ez lenni.
Valahogy le akarom beszélni a csajról de úgy hogy neki ne tűnjön fel vagy ne sértődjön meg rám. Valami ötlet?
Ja igen a csaj ugye 18 , öcsém 22.
Nincs mitől megvédeni az öcséd.
Egyrészt nem tudhatod, hogy mi lesz, lehet, hogy évekig boldogok lesznek. Vagy pont az öcséd ejti pofára a csajt.
Másrészt meg van annak jellemformáló ereje, ha átél valaki pár csalódást, legközelebb jobban választ. Felnőtt férfi, ennyit túl kell élnie. Majd ha szakítanak, akkor legyél ott vele, de most nem kell neked abba beleszólni, hogy kivel van együtt és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!