Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok a szakítás miatt. Már eltelt pár hónap, de ugyanolyan rossz. Meddig érdemes arra várni, hogy a másik meggondolja magát? Rájön, hogy szeret?
Hát őszintén? Szerintem egy kihűlt kapcsolatot lezáró "csúnya" elválás után nem sok esély van arra, hogy a másik rájön, hogy szeret és visszamegy hozzád.
Tudom, nehéz elfogadni, hogy vége, gondolom szeretted, de akkor miért hagytad h kihűljön a kapcsolat?
Na mind1, mostmár késő ilyesmin agyalni, szerintem ne várj rá többet, próbáld meg elfelejteni. Ismerkedj, kezdj új dolgokba, szakíts több időt a hobbijaidra és meglátod, egy idő után a depresszió helyett kiegyensúlyozottá válsz.
A lényeg az, hogy szakítás, vagy csalódások után ne gubózz be, ne kuporogj a szobádban egyedül búslakodva, hanem változtass valamit az életedben és újítsd meg magad:) kitartás, találsz majd valakit, aki elfeledteti veled a régit:)
2 lehetőség van, de várni semmiféleképp sem. az időpazarlás. az életed te alakítod, nem más, ezt tartsd szem előtt.
- ha úgy gondolod nem tettetek meg mindent és menthető, akkor ennek fényében alakítani a jövőt.
- ha már értelmetlen, akkor pedig elengedni és tovább lépni! építeni a saját életed, növelni az önbizalmad és szeretni magad. majd egy váratlan pillanatban, arra eszmélsz, hogy egy új kapcsolat lehetősége áll előtted,, ami boldoggá tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!