Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátság köztünk, ha korábban vonzódtunk egymáshoz, és éreztünk egymás iránt vmit?
Korábban a csaj, most én vonzódom hozzá..mit vonzódom, fülig beleestem. El is mondtam neki, még levelet is kapott.
Ő azonban kijelentette, inkább barátkozna.
Erre nem tudtam mit mondani, de rábólintottam.
Viszont azt vettem észre ,hogy ez a barátkozós dolog neki sem megy. Keres, ír és üzen, de nem úgy mint egy barát. Ő látja rajta, hogy odavagyok érte, mégsem lök el...
Most akkor?
Nekem a volt pasimbol let egyik legjobb baráto:D de szakitás után egyévig nem beszéltünk utána letünk haverok
Mostvan egy nagyonjo fiu haverom aki bevalota hogy szerelmes belém, nem lököm el mert szeretem mint barátot de szerelemböl nem és nemis fogom. És elégé zavar hogy szerelmes belém , kicsit gátolja hogy medig mehetek el hülyéskedésben :D
Értem. Nade, én ezt a lányt az utóbbi hetekben pont azért, mert kijelentette, hogy barátkoni szeretne, szóval erősen mellőztem. Személyesen is (1 suliba járunk) sosem vártam meg, nem kísértem el sehova, MSN-en rá sem írtam....
És ő meg rámírt, keresett, elhívott ide-oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!