Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet barátság köztünk, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátság köztünk, ha korábban vonzódtunk egymáshoz, és éreztünk egymás iránt vmit?

Figyelt kérdés
Vagy mindig ott lesz az a vonzódás?
2010. máj. 11. 13:30
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nem.Úgy gondolom az egyik fél részéről-vagy mindkettóéről-megmarad vmi a régi érzésekből,ami zavarni fogja a barátságot.
2010. máj. 13. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Korábban a csaj, most én vonzódom hozzá..mit vonzódom, fülig beleestem. El is mondtam neki, még levelet is kapott.

Ő azonban kijelentette, inkább barátkozna.

Erre nem tudtam mit mondani, de rábólintottam.

Viszont azt vettem észre ,hogy ez a barátkozós dolog neki sem megy. Keres, ír és üzen, de nem úgy mint egy barát. Ő látja rajta, hogy odavagyok érte, mégsem lök el...

Most akkor?

2010. máj. 15. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért nem lök el mert tetszik neki hogy valaki oda van érte...
2010. máj. 15. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a volt pasimbol let egyik legjobb baráto:D de szakitás után egyévig nem beszéltünk utána letünk haverok

Mostvan egy nagyonjo fiu haverom aki bevalota hogy szerelmes belém, nem lököm el mert szeretem mint barátot de szerelemböl nem és nemis fogom. És elégé zavar hogy szerelmes belém , kicsit gátolja hogy medig mehetek el hülyéskedésben :D

2010. máj. 15. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet barátság. Van egy fiú ismerősöm. Szerelmes volt belém, aztén én zúgtam bele. Ennek ellenére ma is jó barátok vagyunk, és ha van is vonzódás még (amit kizártnak tartok), alig-alig észrevehető. :)
2010. máj. 15. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem. Nade, én ezt a lányt az utóbbi hetekben pont azért, mert kijelentette, hogy barátkoni szeretne, szóval erősen mellőztem. Személyesen is (1 suliba járunk) sosem vártam meg, nem kísértem el sehova, MSN-en rá sem írtam....

És ő meg rámírt, keresett, elhívott ide-oda...

2010. máj. 15. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a vonzódás mindig ott fog maradni. Valami hasonló történt velem is, de ott csak a pasi részéről volt vonzódás és hát ugye én nem mentem bele semmibe. Azóta már megbeszéltük h csak haverok lehetünk, de még mindig érzem h vonzódik hozzám:S.
2010. máj. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!