Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ota nem veszi fel a telefont. Ez normalis?
Tegnap delutan ota nem erem el telefonon igaz nem ez az elso ilyen eset
Ennyire nincs ideje legalabb dobni egy smst? Autofenyezokent dolgozik de ebedszunete mindig van.....raadasul nem bajcsevegni akarok tok fontos kerdesben keresem
Hát azért este csak lett volna ideje életjelet adni neked,mert az embernek arra van ideje,amire időt akar szánni.
Gondolom vmikor taliztok,ha előbb nem is,akkor aznap azért beszéld meg vele.
Hmmmm ... érdekes!
Én ilyen esetekben mindig "rosszra" gondolok, ... de ne legyen igazam!
Nincs valami haver, rokon, ismerős a közelében, akit tudnál hívni, már ha tényleg ilyen fontos!
Ket eve megy koztunk ez a se veled se nelkuled kapcsolat kisebb nagyobb szunetekkel es tudom ebbol mindig problema volt hogy nem vette fel a telefont de valahogy mindig kimagyarazta Magat..bar a sajat barataival is ezt csinalja hogy napokig nem veszi fel a telefont nekik se..
Tegnap is dolgozott elvileg este 7-ig de se kep se hang azota se
Ne mondd 4-es, hogy 5 perce nincs valakinek felhívni a szerelmét!
És érdekes, hogy pont hétvégén!
Ki van kapcsolva, vagy kicseng és nem veszi fel?
Nagyon nem mindegy!
Kicseng..es ugy nem veszi fel :(
De regen is mindig ezt csinalta annyit idegeskedtem mar emiatt..volt hogy egy hetig nem lehetett elerni. De a sajat szememmel lattam amikor a legjobb baratai hivtak telefonon kinyomta oket vagy hagyta hogy csorogjon es inkabb elment aludni..
De ha tudod, hogy ilyen, mindenkivel, nem csak veled, akkor miért idegeskedsz...?
Ha el tudod fogadni az eltűnéseit, akkor ne dühöngj rajta, hogy ez mennyire normális; ha nem tudod elfogadni, akkor ezt közöld vele, és zárt le ezt a kapcsolatot.
Ha alap természeténél fogva ilyen és mindenkivel ilyen, akkor nem fogod tudni megváltoztatni.
(Egyébként megértelek, nálunk is ugyanez van, illetve páromnak folyamatosan néma a telefonja, csak ha épp a kezében van, akkor lehet elérni. Én megszoktam, elfogadtam, azóta nem stresszelem magam. Te mit teszel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!