Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az életem értelmét?
Sziasztok.A párommal a napokban szakitottunk...ill.ő. Nem én...a gond az hohy van egy csodálatos 6-éves gyermekünk...a párom most 25 én 31...(tudom ..fiatalon szült...)de kérlek segitsetek
..8 év után szétmentünk..kb 2-éve elkezdett csalni.az ok csak annyi volt hogy már nem szeret...a lényeg hogy annyit dolgoztam hogy nem vettem észre a jeleket csak mikor már késő volt.neki van már "párja is" de én annak ellenére hogy megcsalt többször is nekem ő sokat jelent valamint a gyerekünk...nem akarom elvesziteni őt(őket)...hogyan tudnám visszahóditani ha állitása szerint már nem szeret...kérlek irjatok de elsősotrban olyanok akik hasonló helyzetben már jártak...köszi előre is.
A legjobb haverom ugyanezt a helyzetet éli át, élete első nagy szerelme, 20 éves volt a párja amikor elvette, akkor már útban volt az első baba, majd 3 évvel később jött a második. 10 éves lakáshitelt felvették deviza alapon, a srác annyit húzott amennyit csak be tudott vállalni, hogy tudják fizetni a hitelt, miután az lejárt az asszony "kiszeretett belőle" és most vállnak. A Nő 31 éves a haver 39.
Hogyan szerezzed vissza? Sehogy, mert ha tényleg úgy van, ahogy leírtad és azért nem foglalkoztál vele eleget,mert kellett a pénz és hajtanod kellett(amiből persze a drága párod is profitált), akkor nem hibáztál semmit, csak szimplán kihasználtak. A párodnak volt szabadideje, te nem voltál otthon, ezért bepasizott, mert neki is vannak ám szükségletei és pontosan tudja, hogy semmit sem tehetsz ellene. Légy nyugodt,már mindent eltervezett előre, bebiztosította magát és akkor lépett amikor az új partner már biztos volt, nehogy a 2 nyereg közé essen, és persze viszi magával a gyerekeket is. Szánalmas.
Attol,h te voltal az elso,meg nem kell megcsalnia.
A regebbi korosztalybol vagyok,nekem is a ferjem volt az elso,megse csaltam meg,sot masfel ev katonasagot is kibirtam...
Sztem ne probalkozz,inkabb keress mast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!